DVTK: Bacsa jó szájízzel emlékszik vissza a 2012-es évre

Vágólapra másolva!
2013.01.06. 09:12
Bacsa Patrik, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK támadója a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, örül, hogy góljai és gólpasszai értékes pontokat eredményeztek csapatának, és bízik a hasonló folytatásban.

„Elsősorban pozitív – felelte Bacsa Patrik arra a kérdésre, hogy milyen gondolatok jutnak eszébe a 2012-es esztendőről. – Egyre több szerephez jutottam a DVTK első csapatában, lőttem három gólt és adtam egy gólpasszt is az NB I-ben, valamint az U20-as válogatott után az U21-es csapatban is számít rám Róth Antal szövetségi edző."Bacsa Patrik arra a kérdésre, hogy milyen gondolatok jutnak eszébe a 2012-es esztendőről. – Egyre több szerephez jutottam a DVTK első csapatában, lőttem három gólt és adtam egy gólpasszt is az NB I-ben, valamint az U20-as válogatott után az U21-es csapatban is számít rám Róth Antal szövetségi edző."

„Voltak jó és kevésbé jó mérkőzéseim, de azt gondolom, fejlődő tendenciát mutattam. Csatár lévén azon meccsek után lehetek elégedett, amikor betalálok az ellenfél hálójába és még jobb, ha ezzel a góllal pontokat is szerzünk. Ilyen volt a Siófok és a Paks elleni találatom is, de a szezonzáró Honvéd elleni találkozót is említhetem, ahol egy góllal és egy gólpasszal vettem ki a részem a győzelemből. A legutolsó bajnoki különösen fontos volt, mert így csak négy pontra állunk a Debrecen mögött. És hogy mégis melyik a kedvenc gólom? Talán a Siófok elleni, mert annak ellenére, hogy magas vagyok, ritkán szerzek fejjel gólt, ráadásul erre azt mondták, hogy szép mozdulat volt" – folytatta a 20 esztendős támadó.

Bacsa arra is kitért, mit vár a 2013-as évtől.

„Szeretnék egy még sikeresebb évet zárni, és ezért meg is teszek mindent. Bízom benne, hogy egy jó téli felkészülés után jól fog szerepelni a csapat. Személy szerint szeretnék minél többet játszani, de nem csak a pályán lenni, hanem valamit hozzátenni, gondolok gólokra, mérkőzést eldöntő gólokra. Az U21-es válogatottal tavasszal kezdődnek az Eb-selejtezők, ami az olimpiára vezető út első szakasza is egyben. Óriási siker lenne eljutni Brazíliába" – bizakodott a futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik