DVTK: az önkormányzat is zöld utat adott a felújításra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.09. 11:30
A miskolci önkormányzat is engedélyt adott a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK stadionjának felújítására, így most már csak a klubot működtető gazdasági társaság vezetőinek döntésén múlik, hogy mikor kezdődnek meg a munkálatok – írja a boon.hu.

„A miskolci önkormányzat, Miskolc Megyei Jogú Város vezetése minden olyan feltételt megadott, engedélyt biztosított a DFC Kft. számára, amely alapján elkezdődhet a diósgyőri stadion rekonstrukciója. Hogy mikor kezdődnek el a munkálatok, az csakis a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság vezetésének döntésén múlik” – nyilatkozta a boon.hu-nak Koczák Szilvia, a miskolci önkormányzat szóvivője.

A hírek szerint a DVTK a stadion felújítása miatt a Kecskeméti TE elleni hazai bajnokiját követően legközelebb novemberben játszhat Diósgyőrben, a csapat addig vagy a DVSC, vagy a Nyíregyháza stadionjába költözhet.Koczák Szilvia, a miskolci önkormányzat szóvivője.

A hírek szerint a DVTK a stadion felújítása miatt a Kecskeméti TE elleni hazai bajnokiját követően legközelebb novemberben játszhat Diósgyőrben, a csapat addig vagy a DVSC, vagy a Nyíregyháza stadionjába költözhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik