DVTK: az MLSZ-ajánlások is nehezítik Horváth Ferenc dolgát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.02. 17:50
Nem vár könnyű feladat a Diósgyőri VTK-ra, hiszen a labdarúgó NB I 18. fordulójában a listavezető Vasassal találkozik Horváth Ferenc csapata. A miskolciak szakvezetője a mérkőzés előtt elismerte, egyelőre nem tudja, hogyan állítsa össze a csapatot úgy, hogy a klub megkapja az MLSZ-től a több millió forintos bónuszpénzt.

A DVTK két győztes bajnoki és egy sikerrel megvívott Magyar Kupa-találkozó után lép pályára, mégsem a miskolciak számítanak a mérkőzés esélyesének. A boon.hu-nak nyilatkozó Horváth Ferenc vezetőedző dolgát több sérülés és eltiltás nehezíti, így a szakember egyelőre nem tudja, hogy milyen összeállításban küldi fel csapatát a pályára a Bozsik Stadionbanboon.hu-nak nyilatkozó Horváth Ferenc vezetőedző dolgát több sérülés és eltiltás nehezíti, így a szakember egyelőre nem tudja, hogy milyen összeállításban küldi fel csapatát a pályára a Bozsik Stadionban

„Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam: egyelőre fogalmam sincs erről – mondta Horváth Ferenc arra a kérdésre, hogy miként állítja össze a kezdőcsapatot az éllovas ellen. – Van egy-két játékos, akiktől várok visszajelzést, de ők nem olyanok, akik le vannak edzve. És emellett a klub úgy döntött, hogy most be kell tartani minden MLSZ-ajánlást, vagyis nem lesz könnyű összeállítani a csapatot.”

„Ez utóbbi azt jelenti a légiós ajánlás terén, hogy a már hazai játékosnak számító Radoson kívül a múlt heti bajnokin szerepelt kezdőcsapatból Jagodinskis, Vela, Daushvili és Nono Villar közül valaki kimarad majd a kezdőcsapatból, hiszen csak három nem hazai játékos szerepeltetése esetén jár a meccsenkénti több millió forint a labdarúgó szövetségtől.”

LABDARÚGÓ NB I
18. FORDULÓ

15.30: MTK–Újpest
15.30: Vasas–DVTK
15.30: Gyirmót FC Győr–Honvéd
15.30: Paks–Haladás
15.30: Mezőkövesd–Ferencváros (Tv: M4 Sport)
18.00: DVSC–Videoton (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik