nemzetisport.hu 2017.10.17 14:35 Frissítve: 2017.10.17 15:35

DVTK: az FTC korábbi brazil légiósa a csapattal készül

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy Bódog Tamástól kért és kapott edzéslehetőséget Leonardo. A brazil középpályás korábban másfél évig a Ferencvárost erősítette.

Leonardo a DVTK edzéseit látogatja (Fotó: dvtk.eu)

 

„Egy technikailag nagyon képzett játékos csatlakozik a mai napon hozzánk, akiről jókat hallottam – mondta el Bódog Tamás szakmai igazgató a dvtk.eu-nak. – Leonardo edzéslehetőséget kért a szakmai stábtól, és ezt a lehetőséget megadtuk neki. Velünk készül az elkövetkező napokban, és én magam is kíváncsian várom, milyen állapotban van a labdarúgó.”

Leonardo számára lesznek ismerős arcok a diósgyőri öltözőben, hiszen Busai Attilával és Ugrai Rolanddal is együtt játszott a Ferencvárosban.

„Sok szép emléket őrzök Magyarországról, szerettem itt játszani – idézte fel Leonardo. – Diósgyőrbe is mindig szívesen jöttem, hiszen rendre telt ház előtt léphettünk pályára. Aki csak Hollandiából követi az eseményeket, annak elképzelhetetlen, hogy az elmúlt években mekkora változás történt errefelé, csodálatos a DVTK Edzőközpont, és impozáns az épülő stadion is. Keményen fogok dolgozni a következő napokban, és alig várom, hogy találkozzak korábbi csapattársaimmal, Busai Attilával és Ugrai Rolanddal.”

A 34 éves brazil középpályás játszott korábban többek között az Ajaxban, a Feyenoordban és a Salzburgban is, utóbbitól érkezett 2012-ben a Fradihoz. A zöld-fehéreknél másfél szezont húzott le, az NB I-ben 23 mérkőzésen hét gólt szerzett és hat gólpasszt jegyzett.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.11.23 10:27:55

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

„Sok magyar klubnál konditerem sincs. Nem csoda, hogy az itthon játszó magyarok nem tudnak ütközni.”

2017.11.22 08:53:29

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

„A mostani generáció tagjai közül nem is kevesen egyszerűen nem szeretnek annyira futballozni.”

2017.11.21 23:14:31

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Az elitsport, esetünkben a futball átka, hogy alapszinten csak a mestermunka hoz dicséretet. Amihez persze legalább alapszinten illik jártasnak lenni a szakmában. Hogy így legyen, ahhoz valóban csak egyetlen út vezet: dolgozni kell!

2017.11.21 23:10:46

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem egy játékosnak súlyfeleslege van.

2017.11.21 13:11:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

„Legutóbb például a DVSC válogatott játékosa akart olyan szavakat adni Juhász szájába, amiket ő sosem mondott.”