DVTK: az alapember új szerződést kötött a klubbal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.31. 10:05
Hosszú távra is formálódik a DVTK labdarúgócsapatának kerete, miután Nikházi Márk és Bacsa Patrik után a szerb jobbhátvéd, az ebben a szezonban 16 meccsen két gólt szerző Drazsen Okuka is meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését.

„Korábban sem váltottam félévente klubot, az FK Csukaricski első csapatában három, a Kaposvári Rákócziban négy bajnokságon keresztül játszottam – mondta az egy hónap múlva a 30. születésnapját ünneplő Drazsen Okuka klubja hivatalos honlapjának, a dvtk.eu-nak. – Egy játékos számára mindig örömteli, ha szerződést hosszabbítanak vele, mert ez azt jelenti, hogy elégedettek a teljesítményével.”

„Manapság különösen igaz ez egy külföldire a nem magyarországi nevelésű játékosok számát korlátozó szabályok miatt. A hosszabbítás részleteiről gyorsan megállapodtunk, a belém vetett bizalomért szeretnék köszönetet mondani a DVTK vezetésének” – tette hozzá a védő.

Drazsen Okuka Szerbiában kezdett futballozni, Magyarországon a Kaposvári Rákóczi mezét cserélte a DVTK szerelésére 2014 nyarán. Az elmúlt másfél esztendőben 44 bajnokin három gólt szerzett, valamint kitűnő védőmunkája mellett nyolc gólpasszal is segítette csapatát.

A DVTK honlapja a hivatalos bejelentéshez nem teszi hozzá, hogy a játékos mennyi időre kötelezte el magát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik