DVTK: aláírt a Marseille korábbi szerb középpályása

Vágólapra másolva!
2015.01.28. 18:48
A DVTK labdarúgócsapata szerda délután szerződést kötött a szerb Milos Krszticcsel – adta hírül a klub honlapja.

Az elvi megegyezésről már hétfőn írtunk, szerdán pedig hivatalossá vált, hogy a 27 éves szerb középpályás Diósgyőrben folytatja pályafutását. Az elvi megegyezésről már hétfőn írtunk, szerdán pedig hivatalossá vált, hogy a 27 éves szerb középpályás Diósgyőrben folytatja pályafutását.

„Milos Krsztics a pálya közepén nagy hasznára lesz a csapatnak, várakozással tekintünk játéka elé – nyilatkozta Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója a dvtk.eu-nak. – Tomiszlav Szivics hívta fel rá a figyelmemet és kérte szerződtetését. Már eddig is sok kiváló csapatban játszott, nem lehet véletlen, ha valakit átigazol az Olympique Marseille vagy az FC Thun. Európa-liga-mérkőzések állnak a háta mögött, mégsem csak a kiváló előélete miatt esett rá a választásunk. A szakmai stáb több mint egy hete testközelből figyeli az edzéseken elvégzett munkát, és maximálisan elégedett vele, miként a felkészülési mérkőzésen nyújtott teljesítménye is meggyőző volt. Sok sikert kívánok neki Diósgyőrben!”

„Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek, mert mielőtt ideigazoltam, érdeklődtem játékostársaimnál, akik elmondták, milyen nagy klubról van szó, és ódákat zengtek a szurkolókról – mondta Milos Krsztics. – A pálya középső részén érzem otthon magam, ahol egyaránt kiveszem a részem a védekezésből és a támadásból is. Az ellenfeleket még csak hallomásból ismerem, de azt megígérhetem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek a pályán a győzelemért.”
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz – Ciprus, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Hudák Dávid (Slovan – Szlovákia), Kovács Gábor (Paks)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok), Szabó Balázs (Soproni VSE)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan – Lengyelország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik