HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.12.14 18:58

DVTK: a védő már sajnálja, hogy összeveszett a drukkerrel

Drazsen Okuka, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK védője elnézést kért azért, mert összeveszett egy szurkolóval az Újpesten elszenvedett, 2–1-es vereség alkalmával.

HIRDETÉS

 

„Újpesten sorozatban a negyedik olyan bajnokinkat játszottuk, amikor győzelmet érdemeltünk volna, azonban nem tudtuk begyűjteni a három pontot – mondta Okuka a dvtk.eu-nak. – Emiatt kellően feszült voltam, ráadásul bennem volt még a néhány perce kapott gól is, azonban társaimmal kötelességemnek éreztem, hogy odamenjünk a szurkolókhoz, és megköszönjük, hogy Újpesten is mellettünk álltak, miként egész évben. Úgy gondoltam, a vereség ellenére bele tudok nézni a szemükbe, hiszen mindent megtettem, mindent megtettünk a sikerért.”

„A szurkolók egy része díjazta erőfeszítéseinket, a másik része csalódott volt a vereség miatt, ami teljes mértékben érthető. Azonban volt egy ember, aki elég csúnya dolgokat kiabált, vele rendesen összevesztem. Tudom, nem lett volna szabad, de minden mérkőzésen száz százalékon pörgök, és bevallom, elveszítettem a fejem. Ugyanakkor megértem ezt a szurkolót is, a lelátón sem lehetett könnyű átélni, hogy támadunk, helyzeteket alakítunk ki, de a végén megint nem volt eredménye.”

„Az eset után, még aznap este egy benzinkúton találkoztam a sráccal, és immár higgadt fejjel megbeszéltük a történteket. Bocsánatot kértem személyesen tőle és kézfogással búcsúztunk el. Sajnálom, hogy ezzel nem zárult le az eset, hanem még mindig újabb hullámokat vet. Ezúton kérek elnézést minden szurkolótól, akit megsértettem! Mostantól pedig szeretném, ha nem a szavaké, hanem a tetteké lenne a főszerep. A Békéscsaba ellen visszataláltunk a győzelem ösvényére, szeretnénk tavasszal is ezen az úton haladni.”

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS