nemzetisport.hu 2015.12.14 18:58

DVTK: a védő már sajnálja, hogy összeveszett a drukkerrel

Drazsen Okuka, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK védője elnézést kért azért, mert összeveszett egy szurkolóval az Újpesten elszenvedett, 2–1-es vereség alkalmával.

 

„Újpesten sorozatban a negyedik olyan bajnokinkat játszottuk, amikor győzelmet érdemeltünk volna, azonban nem tudtuk begyűjteni a három pontot – mondta Okuka a dvtk.eu-nak. – Emiatt kellően feszült voltam, ráadásul bennem volt még a néhány perce kapott gól is, azonban társaimmal kötelességemnek éreztem, hogy odamenjünk a szurkolókhoz, és megköszönjük, hogy Újpesten is mellettünk álltak, miként egész évben. Úgy gondoltam, a vereség ellenére bele tudok nézni a szemükbe, hiszen mindent megtettem, mindent megtettünk a sikerért.”

„A szurkolók egy része díjazta erőfeszítéseinket, a másik része csalódott volt a vereség miatt, ami teljes mértékben érthető. Azonban volt egy ember, aki elég csúnya dolgokat kiabált, vele rendesen összevesztem. Tudom, nem lett volna szabad, de minden mérkőzésen száz százalékon pörgök, és bevallom, elveszítettem a fejem. Ugyanakkor megértem ezt a szurkolót is, a lelátón sem lehetett könnyű átélni, hogy támadunk, helyzeteket alakítunk ki, de a végén megint nem volt eredménye.”

„Az eset után, még aznap este egy benzinkúton találkoztam a sráccal, és immár higgadt fejjel megbeszéltük a történteket. Bocsánatot kértem személyesen tőle és kézfogással búcsúztunk el. Sajnálom, hogy ezzel nem zárult le az eset, hanem még mindig újabb hullámokat vet. Ezúton kérek elnézést minden szurkolótól, akit megsértettem! Mostantól pedig szeretném, ha nem a szavaké, hanem a tetteké lenne a főszerep. A Békéscsaba ellen visszataláltunk a győzelem ösvényére, szeretnénk tavasszal is ezen az úton haladni.”

 

2019.04.24 14:39:11

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

Sokáig kiegyenlített volt a párharc, de a Honvéd végül biztosan nyert idegenben is.

2019.04.23 19:40:46

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Sokan ebből a klubból élnek, én ezért a klubért halok. Én még akkor is itt leszek, amikor jó néhányan már nem.”

2019.04.23 22:11:19

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A magyar élvonal meccseinek nézőszáma finom emelkedést mutat

2019.04.23 19:43:33

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA

A parázs hangulatú mérkőzésen három góllal nyert a vendégcsapat Debrecenben.

2019.04.23 17:53:40

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

A Ferencvárossal hét címet nyert, most 31 évesen a Soroksárral írhatna történelmet Gyömbér Gábor.