HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.12.14 18:58

DVTK: a védő már sajnálja, hogy összeveszett a drukkerrel

Drazsen Okuka, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK védője elnézést kért azért, mert összeveszett egy szurkolóval az Újpesten elszenvedett, 2–1-es vereség alkalmával.

HIRDETÉS

 

„Újpesten sorozatban a negyedik olyan bajnokinkat játszottuk, amikor győzelmet érdemeltünk volna, azonban nem tudtuk begyűjteni a három pontot – mondta Okuka a dvtk.eu-nak. – Emiatt kellően feszült voltam, ráadásul bennem volt még a néhány perce kapott gól is, azonban társaimmal kötelességemnek éreztem, hogy odamenjünk a szurkolókhoz, és megköszönjük, hogy Újpesten is mellettünk álltak, miként egész évben. Úgy gondoltam, a vereség ellenére bele tudok nézni a szemükbe, hiszen mindent megtettem, mindent megtettünk a sikerért.”

„A szurkolók egy része díjazta erőfeszítéseinket, a másik része csalódott volt a vereség miatt, ami teljes mértékben érthető. Azonban volt egy ember, aki elég csúnya dolgokat kiabált, vele rendesen összevesztem. Tudom, nem lett volna szabad, de minden mérkőzésen száz százalékon pörgök, és bevallom, elveszítettem a fejem. Ugyanakkor megértem ezt a szurkolót is, a lelátón sem lehetett könnyű átélni, hogy támadunk, helyzeteket alakítunk ki, de a végén megint nem volt eredménye.”

„Az eset után, még aznap este egy benzinkúton találkoztam a sráccal, és immár higgadt fejjel megbeszéltük a történteket. Bocsánatot kértem személyesen tőle és kézfogással búcsúztunk el. Sajnálom, hogy ezzel nem zárult le az eset, hanem még mindig újabb hullámokat vet. Ezúton kérek elnézést minden szurkolótól, akit megsértettem! Mostantól pedig szeretném, ha nem a szavaké, hanem a tetteké lenne a főszerep. A Békéscsaba ellen visszataláltunk a győzelem ösvényére, szeretnénk tavasszal is ezen az úton haladni.”

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.24 23:46:31

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Honvéd nála az egyik legértékesebb márka.

2018.09.23 12:41:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hrabina Alex „kivédte a Vidi támadóinak a szemét”, ám a fehérváriak így is két góllal jobbnak bizonyultak.

2018.09.22 14:07:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT, HATÁR DÁVID (közvetítés)

A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában kétgólos sikert aratott a Rebrov-csapat.

2018.09.22 08:55:20

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Utoljára gyúlnak ki a fények a stadionban, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt.

2018.09.21 23:32:59

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Egy korszak zárul le a Honvéd történelmében.

HIRDETÉS
HIRDETÉS