HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.05.07 07:19 Frissítve: 2012.01.14 02:45

DVTK: a szezon vége előtt több játékostól is megválhatnak

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Soproni Ligában sereghajtó Diósgyőr labdarúgócsapatánál a vezetőség felkérte Benczés Miklós eddigi pályaedzőt, hogy a hátralévő négy fordulóban vezetőedzőként irányítsa a csapatot, de a szakember még nem döntött. A klub ügyvezetője, Nagy Béla a bejelentés után nyilatkozott az együttes hivatalos honlapjának.

HIRDETÉS

„Matematikailag van még esély a bennmaradásra, és bíznék is ebben, de azt látom, hogy a jelenlegi szezonban minden összejátszott ellenünk – gondolok itt a négy őszi öngólra, tavasszal a rengeteg bírói tévedésre, a fiataljaink állandó válogatottbeli kötelezettségére –, és ami a legnagyobb baj, már néhány játékos is feladta" – kezdte a dvtk.eu-nak adott nyilatkozatát Nagy Béla. A sportvezető elmondta, hogy ha Benczés Miklós elvállalja a vezetőedzői feladatokat, az egy hónapja kinevezett Tóth László akkor is segíteni fog neki a munkában.

„Tóth László továbbra is támogatja Benczés Miklóst, de ezen kívül is van éppen elég feladata a Diósgyőr FC Kft-n belül. Leadtuk az MLSZ által hiányolt iratot, így nyugodtan várhatjuk a holnapi döntést a klublicencről, de meg kell kezdeni a tárgyalást a szerződéshosszabbításokról vagy éppen a fiatalokkal az első profi szerződésükről, illetve már a szezon vége előtt megválhatunk jó néhány játékostól."

„Folytatni kell a klub felépítését, hogy az NB I-be visszajutva felálljon a piramis egy NB I-es, egy NB II-es és egy NB III-as együttessel, ami összefogja a borsodi csapatokat, mert jelen pillanatban ez egy kártyavár, amelyből ráadásul kivették a jobb lapokat. Ezeket próbáltuk télen igazolásokkal pótolni, ismeretes, milyen sikerrel, amiért vállalom a felelősséget. De ha nem teszem, akkor joggal vetnék a szememre, hogy meg sem próbáltuk..." – fogalmazott Nagy Béla.

Az ügyvezető hozzátette, Benczés Miklóstól azt várnák el, hogy minél több saját nevelésű játékost kipróbáljon, és megtalálja az összhangot a fiatalabb és a rutinosabb futballisták között.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

2018.09.15 15:10:19

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (közvetítés)

Petrjak gólja döntött, négy ponttal megugrott az FTC a tabellán.

2018.09.15 15:10:19

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ

Hat perc alatt háromszor rezdült meg a DVTK hálója • Vajda első két gólját szerezte mezőkövesdi színekben.

HIRDETÉS
HIRDETÉS