HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.05.07 07:19 Frissítve: 2012.01.14 02:45

DVTK: a szezon vége előtt több játékostól is megválhatnak

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Soproni Ligában sereghajtó Diósgyőr labdarúgócsapatánál a vezetőség felkérte Benczés Miklós eddigi pályaedzőt, hogy a hátralévő négy fordulóban vezetőedzőként irányítsa a csapatot, de a szakember még nem döntött. A klub ügyvezetője, Nagy Béla a bejelentés után nyilatkozott az együttes hivatalos honlapjának.

HIRDETÉS

„Matematikailag van még esély a bennmaradásra, és bíznék is ebben, de azt látom, hogy a jelenlegi szezonban minden összejátszott ellenünk – gondolok itt a négy őszi öngólra, tavasszal a rengeteg bírói tévedésre, a fiataljaink állandó válogatottbeli kötelezettségére –, és ami a legnagyobb baj, már néhány játékos is feladta" – kezdte a dvtk.eu-nak adott nyilatkozatát Nagy Béla. A sportvezető elmondta, hogy ha Benczés Miklós elvállalja a vezetőedzői feladatokat, az egy hónapja kinevezett Tóth László akkor is segíteni fog neki a munkában.

„Tóth László továbbra is támogatja Benczés Miklóst, de ezen kívül is van éppen elég feladata a Diósgyőr FC Kft-n belül. Leadtuk az MLSZ által hiányolt iratot, így nyugodtan várhatjuk a holnapi döntést a klublicencről, de meg kell kezdeni a tárgyalást a szerződéshosszabbításokról vagy éppen a fiatalokkal az első profi szerződésükről, illetve már a szezon vége előtt megválhatunk jó néhány játékostól."

„Folytatni kell a klub felépítését, hogy az NB I-be visszajutva felálljon a piramis egy NB I-es, egy NB II-es és egy NB III-as együttessel, ami összefogja a borsodi csapatokat, mert jelen pillanatban ez egy kártyavár, amelyből ráadásul kivették a jobb lapokat. Ezeket próbáltuk télen igazolásokkal pótolni, ismeretes, milyen sikerrel, amiért vállalom a felelősséget. De ha nem teszem, akkor joggal vetnék a szememre, hogy meg sem próbáltuk..." – fogalmazott Nagy Béla.

Az ügyvezető hozzátette, Benczés Miklóstól azt várnák el, hogy minél több saját nevelésű játékost kipróbáljon, és megtalálja az összhangot a fiatalabb és a rutinosabb futballisták között.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS