DVTK: a rossz eredmények miatt elmarad a pénteki bál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.05. 19:36
A DVTK a labdarúgócsapat rossz eredményei miatt nem rendezi meg a péntekre tervezett bált, amelynek bevételét a Rakaczki Bence Alapítványnak ajánlották volna fel – olvasható az NB I-es klub honlapján.

„Az elmúlt hetek eredményei alapján nincs okunk ünnepelni. Ezért úgy döntöttünk, hogy a biztató érdeklődés ellenére nem tartjuk meg a pénteki rendezvényt. Úgy érezzük, szurkolóinkkal szemben tiszteletlenség lenne bármilyen vidám rendezvényt tartani” – áll a közleményben, amely arra is kitér, hogy a bálra eddig jegyet váltóknak megtérítik a belépő árát.„Az elmúlt hetek eredményei alapján nincs okunk ünnepelni. Ezért úgy döntöttünk, hogy a biztató érdeklődés ellenére nem tartjuk meg a pénteki rendezvényt. Úgy érezzük, szurkolóinkkal szemben tiszteletlenség lenne bármilyen vidám rendezvényt tartani” – áll a közleményben, amely arra is kitér, hogy a bálra eddig jegyet váltóknak megtérítik a belépő árát.

A DVTK a legutóbbi két NB I-es bajnokiján 12 gólt kapott, a 22. fordulóban 5–0-s vereséget szenvedett az Újpesttől, míg a 23. körben a Ferencváros otthonában kapott ki 7–0-ra.

„A Rakaczki Bence Alapítvány céljainak támogatására a jövőben is megtaláljuk a módot, ez az elkötelezettségünk nem a rendezvény függvénye” – nyomatékosította közleményében a DVTK.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik