DVTK: A Napolin is múlik, jön-e Novothny – Árki

Vágólapra másolva!
2015.08.06. 13:20
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója, Árki Gábor megerősítette, hogy a diósgyőri együttes szeretné kölcsönvenni Novothny Somát, a Napoli korosztályos válogatott magyar csatárát.

A Nemzeti Sport Online már korábban beszámolt róla, hogy Novothnyt több NB I-es csapat is szívesen látná a soraiban, és a legkomolyabb érdeklődőnek a Diósgyőr tűnik. Novothnyt több NB I-es csapat is szívesen látná a soraiban, és a legkomolyabb érdeklődőnek a Diósgyőr tűnik.

„Jelenlegi klubján, a Napolin is múlik, hogy jön, jöhet-e hozzánk. Ha úgy alakul, akkor igen...” – ismerte el a megkeresés és a tárgyalás tényét Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója a boon.hu érdeklődésére.

Az Észak-Magyarország információi szerint Novothny egy évre kölcsönbe érkezne Diósgyőrbe az olasz sztárcsapattól, melyhez 2017 nyaráig köti a szerződése.

A regionális honlap hozzáteszi, a 21 éves támadó jelenleg egyéni edzésmunkát végez.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők: Halmai Ramon (MTK), Kitl Miklós(KTE), Lipták Zoltán (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Tamás Márk (PAFC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Csirszki Martin (Szolnok), Nikházi Márk (Dunaújváros), Szabó Balázs (Soproni VSE),

Az utánpótlásból felkerültek: Balogh Alex, Boros Gábor, Bősz Levente, Csicsvári Milán, Egyed Balázs, Icsó Zsolt, Nemes Milán, Oláh Bálint, Timkó István

Kiszemeltek: Novothny Soma (Napoli), Pölöskei Zsolt (szabadon igazolható, legutóbb MTK), Szalai Vilmos (Mezőkövesd)
Távozók: Bori Gábor (Vasas, kölcsön után végleg), Csirszki Martin (szolnoki kölcsön után Vác, szabadon igazolhatóként), Gosztonyi András (Haladás, szabadon igazolhatóként), Julian Jenner (holland, Notts County – Anglia, szabadon igazolható), Milos Krsztics (szerb, szabadon igazolható), Lazar Marjanovics (szerb, szabadon igazolható), William Rocha Alves (brazil, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Szalai Vilmos (Mezőkövesd)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik