DVTK: a Lombardtól érkező középpályás három évre aláírt

Vágólapra másolva!
2012.07.10. 09:40
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hároméves szerződést kötött Takács Péterrel. A középpályás a legutóbbi idényt kölcsönben töltötte a Lombardtól Diósgyőrben, s a vezetőség elégedett volt a munkájával.

„Ez volt végül is az előző szezon célja – amikor kölcsönben szerepeltem itt –, hogy bebizonyítsam a vezetőknek, helyem van a csapatban. Olyan szerződést sikerült aláírni, amely mindenkinek megfelelő, három évre írok alá. Nagyon szívesen eltölteném úgy a pályafutásom, hogy csak a DVTK mezét öltöm magamra, de tudom, hogy mivel fiatal vagyok, és eladható játékos lehetek, úgy kell teljesítenem, hogy előbb-utóbb összejöjjön egy külföldi szerződés, és ezzel a klub is jól járjon. Most azonban az a legfontosabb, hogy itt teljesítsek úgy, hogy a csapatnak minél többet tudjak segíteni" – mondta Takács Péter a dvtk.eu-nak.

„Tíz napja dolgoztunk együtt a trénerrel, ezek voltak az első alkalmak, amikor élesben láthatott minket. Azt gondolom, sok mindent viszontláthatott a gyakoroltakból, elképzeléseiből Sisa Tibor. Pozitívum, hogy nem kaptunk gólt, úgy érzem, a védekezésünk kezd összeállni, a támadójátékról pedig elmondható ugye, hogy rúgtunk gólokat, sőt szép akciókat vezettünk. Ez egy megkezdett út eleje, természetesen pozitívan értékeljük, hogy megnyertük a tornát, a jövőre nézve biztató, de még nagyon sokat kell fejlődni" – tette hozzá a középpályás.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – DIÓSGYŐRI VTK
Érkezők: Halgas Tibor (Kazincbarcika – lejárt a kölcsönszerződése), Illés Richárd (Kazincbarcika – lejárt a kölcsönszerződése), Ribánszki László (szlovákiai, Siófok), Szabó Péter (Kazincbarcika – lejárt a kölcsönszerződése), Takács Péter (Lombard Pápa – kölcsön után végleg)

Távozik/távozhat: Vicente Arze (bolíviai, ?), Budovinszky Krisztián (?), Dobos Attila (?), Fernando Fernández (spanyol, ?), Halgas Tibor (?), Illés Richárd (?), George Menougong (kameruni, ?), Pál Szabolcs (Siófok – kölcsön után végleg), Ivan Rados (horvát, ?), Szabó Péter (?)

Kiszemeltek: Michal Hanek (szlovák, Kapfenberg – Ausztria)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik