HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.03 15:48 Frissítve: 2018.09.04 14:34

DVTK: a Poolnál is megforduló játékost igazoltak – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján bejelentette a 21 éves jobbhátvéd Polgár Kristóf érkezését.

 

A szabadon igazolhatóként csatlakozó futballista Keszthelyen kezdte pályafutását, majd a ZTE és a Sándor Károly Akadémia érintésével jutott el az angol Liverpoolhoz, amelynél két évet töltött el az utánpótláscsapatoknál. Polgár 2016 nyarán igazolt Magyarországra, a Haladás játékosa lett, a szombathelyieknél 43 bajnokin lépett pályára, és egy gólt szerzett – mutatta be új játékosát a dvtk.eu.

„Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek – nyilatkozta új klubjának Polgár Kristóf.A Diósgyőr remek klub, amely mögött ott áll a nagyszerű szurkolótábora, és az egész város. Amikor a DVTK ellen léptünk pályára, mindig harcos csapat várt ránk, rendre nehéz meccset játszottunk. Már javában tart a bajnokság, kialakult egy csapat, amelybe nem lesz egyszerű beverekednem magam, de ez az elsődleges célom, amiért mindent meg fogok tenni. Az MTK-ban hasonló, passzolós, kreatív játékstílusban játszottunk, mint amit most Fernando Fernández kér, ez közel áll hozzám, ami segíti a beilleszkedésem a csapatba.”

A korosztályos válogatottaknál szóhoz jutó Polgár a klub hetedik nyári szerzeménye.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Martin Juhar (szlovák, Zbrojovka Brno – Csehország), Tomislav Mazalovic (horvát, Inter Zapresic – Horvátország), Branko Mihajlovics (szerb, Hapoel Petah-Tikva – Izrael), Polgár Kristóf (szabadon igazolhatóként, legutóbb Haladás), Tajti Mátyás (Málaga – Spanyolország), Vernes Richárd (ZTE FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Szabó Bence (Vidi)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Márkvárt Dávid (PAFC)
Távozók: Busai Attila (szabadon igazolható), Diego Vela Vázquez (spanyol), Fülöp István (romániai, Sepsi OSK – Románia, kölcsön után végleg), Nikolaosz Joannidisz (görög, Marítimo – Portugália), Mahalek Marcell (Putnok), Szarka Ákos (szlovákiai, Gyirmót FC Győr – szabadon igazolhatóként), Tucsa Róbert (Sajóbábony VSE), Ugrai Roland (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Boros Gábor (kazincbarcikai kölcsön után Budafok), Kitl Krisztián (soproni kölcsön után Ceglédi VSE), Óvári Zsolt (Balmazújváros), Szabó I Balázs (siófoki kölcsön után Balmazújváros), Ternován Patrik (Balmazújváros)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kocsis Gergő (FC DAC 1904 – Szlovákia, onnan MFK Karviná – Csehország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2019.01.22 03:49:10

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Az észt bajnokság kevésbé színvonalas, mint a magyar, itt nyilván nehezebb dolgom lesz.”

2019.01.21 10:54:16

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

1928-ban alakult meg az első szervezett magyar szurkolói csoport, a ferencvárosi B-közép.

2019.01.20 23:33:16

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Az ultra a meccs – önnön létének demonstrációja – idején érzelmi függőségben él, azt, hogy a bírót, az ellenfelet szidhatom, de a „másságokat” már nem, képtelen szétválasztani.

2019.01.20 14:31:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Negyedik törökországi felkészülési mérkőzésén a második vereségét szenvedte el a Ferencváros.

2019.01.19 14:05:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Sion elleni meccsen bemutatkozott a Ferencváros új igazolása, Lasa Dvali.