DVTK: A közönség különleges, én meg kezdek jó erőben lenni - Seydi

Vágólapra másolva!
2011.07.20. 18:35
L´Imam Seydi két góllal mutatkozott be a DVTK-ban a labdarúgó NB I nyitó fordulójában, de a diósgyőriek hivatalos honlapjának arról beszélt: még nincs százszázalékos erőállapotban – amit értelmezhetünk úgy, hogy a szombati produkció csupán ízelítő volt a játéktudásából.

„Magyarországon nemrég ért véget a bajnokság (a másodosztályú – A szerk.), nem volt idejük leereszteni a csapattársaimnak, de nekem vissza kell zökkennem a régi kerékvágásba – idézi a dvtk.eu a játékost, akit Benczés Miklós a megbeszéltek szerint lecserélt az első fordulóban. – De kezdek egyre jobb erőben lenni, nem lesz ezzel gond. A következő mérkőzésen, remélem, már százszázalékos leszek fizikailag is."

A francia-szenegáli támadó kérdésre válaszolva elmondta: mindenkivel remekül megérti magát új klubjában, ám George Menougonggal a közös nyelv, a francia miatt kicsivel még jobban. A légiósra a szurkolók is nagy hatást gyakoroltak:

„Csodálatos érzés volt gólt lőni, az első perctől kezdve átjött, hogy a diósgyőri közönség különleges, kivételes. Nagyon tetszett a szurkolás" – elevenítette fel Seydi a minapi idénynyitó emlékét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik