DVTK: a következő öt évben a klub üzemelteti a stadiont

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.14. 18:28
A próbaüzem után aláírták az üzemeltetési szerződést, így a jövőben sokkal szabadabban használhatja az új miskolci stadiont a DVTK – számolt be erről a klub hivatalos honlapja. Stadiontúrákat és plusz programokat ígérnek a szurkolóknak.

„A tavaszi átadást követően ideiglenes jelleggel már a kft. végezte a stadion üzemeltetését, a mostani lépéssel a szerződés aláírását követően elhárult az utolsó akadálya is annak, hogy teljes mértékben a szurkolók igényeit szem előtt tartva töltsük meg élettel ezt a gyönyörű létesítményt a mérkőzésnapokon és a hétköznapokban is” – olvasható a dvtk.eu-n.„A tavaszi átadást követően ideiglenes jelleggel már a kft. végezte a stadion üzemeltetését, a mostani lépéssel a szerződés aláírását követően elhárult az utolsó akadálya is annak, hogy teljes mértékben a szurkolók igényeit szem előtt tartva töltsük meg élettel ezt a gyönyörű létesítményt a mérkőzésnapokon és a hétköznapokban is” – olvasható a dvtk.eu-n.

A közlemény szerint a jövőben stadiontúrákkal és egyéb programokkal várják a drukkereket, akik így nagyobb bepillantást nyerhetnek a klub hétköznapjaiba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik