DVTK: a koszovói középpályás megérkezett Diósgyőrbe

Vágólapra másolva!
2018.01.29. 13:22
Az Észak-Magyarország és az amigeleken.hu diósgyőri szurkolói fórum is átvette a botasot.info-n megjelent hírt, mely szerint Florent Hasani, a KF Trepca’89 fiatal középpályása a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK-ban folytatja pályafutását.

A boon.hu arról ír, hogy a 20 éves futballista már megérkezett Diósgyőrbe, ahol tárgyalás és orvosi vizsgálat vár rá, mielőtt a klub bejelentené a szerződtetését. Hasani az előző idényben 16 gólt szerzett a koszovói bajnokságban és bemutatkozhatott hazája U21-es válogatottjában. A Trepcával bajnok lett, így nyáron pályára léphetett a Bajnokok Ligája selejtezőjében, amelyben két meccsen egyszer talált be. boon.hu arról ír, hogy a 20 éves futballista már megérkezett Diósgyőrbe, ahol tárgyalás és orvosi vizsgálat vár rá, mielőtt a klub bejelentené a szerződtetését. Hasani az előző idényben 16 gólt szerzett a koszovói bajnokságban és bemutatkozhatott hazája U21-es válogatottjában. A Trepcával bajnok lett, így nyáron pályára léphetett a Bajnokok Ligája selejtezőjében, amelyben két meccsen egyszer talált be.

A diósgyőri próbajátékosokkal kapcsolatban friss hír, hogy Hursán György még két napot tölt Miskolcon, s a szakmai stáb ezt követően dönti el, hogy igényt tart-e a játékosra vagy sem, míg az argentin Iago Borgestől elköszöntek, Bódog Tamás véleménye szerint ugyanis „nincs értelme olyan fiatalokat marasztalni, akik külföldiként nem emelkednek ki a magyar játékosok közül”.

Mint arról beszámoltunk, Nono fegyelmi okok miatt kikerült a DVTK első csapatának keretéből, és megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Dusan Brkovics (szerb, FC Riga – Lettország), Szerhij Sesztakov (ukrán, Olimpik Doneck – Ukrajna)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Hursán György (1860 München – Németország, próbajáték), Florent Hasani (koszovói, KF Trepca’89 – Koszovó)
Távozók: Kitl Miklós (Dorogi FC), Nemes Milán (BFC Siófok), Oláh Bálint (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik