DVTK: a klub támogatja a súlyosan megsérült Csirszkit

Vágólapra másolva!
2012.12.04. 09:28
Csirszki Martin súlyos sérülése – az ifjú játékos kettős szárkapocscsonttörést és szilánkos sípcsonttörést szenvedett a honvédos Souleymane Tandia belépője után a szombati bajnokin – valósággal sokkolta a diósgyőrieket, a klub vezetőit is. Sokan meglátogatták a kórházban fekvő fiatalembert, és mindenki jobbulást kívánt neki.

A sérült játékosnak nyújtott segítségről Dudás Hunor klubigazgató a következőt mondta a Nemzeti Sportnak: „A sérülés, sajnos az ilyen súlyos eset is, benne van a futballban. Éppen ezért a klub semmiféle ellenlépésre nem készül a Honvéddal vagy játékosával szemben. Csirszki Martin felépülése előreláthatólag négy-öt hónapot vesz igénybe, ám ezalatt semmiféle hátrányt nem szenvedhet – már ami az anyagiakat illeti. Ugyanúgy kapja majd a fizetését, mintha hétről hétre pályára lépne. Ez nálunk bevett szokás, a klub mindenben segíti, támogatja a csatasorból kidőlt alkalmazottjait. Bízunk benne, hogy tavaszra ismét játékra jelentkezhet, addig éreznie kell, hogy közénk tartozik, hogy a DVTK futballistája...”

TANDIA BOCSÁNATOT KÉRT

A hétfői napon Souleymane Tandia felvette a kapcsolatot a DVTK-val, és bocsánatot kért a Csirszki Martinnal szemben elkövetett szabálytalansága miatt, amelynek következében vasárnap meg kellett műteni az ifjú diósgyőri középpályást.


Mint elmondta, szerelésével a labdát próbálta megszerezni, egyáltalán nem akart sérülést okozni, és nagyon sajnálja, hogy ilyen súlyos következményei lettek ennek a szerencsétlen esetnek, egyúttal mielőbbi jobbulást kívánt Csirszki Martinnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik