DVTK: a kettős lábtörés és a fájdalom a múlté, újra edzésben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.03. 07:41
Nem érzett fájdalmat első felkészülési mérkőzésén Csirszki Martin, aki hét hónappal a kettős lábtörése után immár teljes erővel készül a Diósgyőri VTK-val a labdarúgó NB I közelgő rajtjára.

„Sem a szárkapocs-, sem a sípcsontomban nem volt semmiféle fájdalom, százszázalékosan a meccsre tudtam koncentrálni" – idézi a dvtk.eu, a klub hivatalos honlapja az 1995-ös születésű Csirszki Martint, aki a csapat múlt hét végi debreceni felkészülési vendégjátéka alkalmával játszott először mérkőzést a sérülése óta.

„Nagyon örültem, hogy újra pályára lépek, úgy gondolom, hogy ennyi idő után nem sikerült rosszul a visszatérésem, voltak jó megoldásaim, de nagyon sokat kell még fejlődnöm, hogy visszanyerjem a formámat – folytatta a középpályás. – A sérülés és a hosszú rehabilitáció után elég nehéz a helyzetem, de ha élni fogok azokkal a lehetőségekkel, amelyeket kapok, legyen szó akár csak tíz vagy húsz percről, akkor annyi idő alatt kell megmutatnom, mit tudok. Az edzéseken a maximumot kell nyújtani, és lesz esélyem visszakerülni a csapatba."

A DVTK szerda este 18 órakor a román élvonalbeli Gaz Metan ellen játssza következő felkészülési mérkőzését.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik