HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.09.13 15:39 Frissítve: 2016.09.13 16:00

DVTK: a Hull City korábbi kapusa három évre aláírt – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Bukrán Eriket, aki az elmúlt hetekben próbajátékon vett részt a csapatnál. A Hull City korábbi kapusa három évre írt alá a miskolci egyesülethez.

Bukrán Erik (jobbra) három évre aláírt a DVTK-hoz (Fotó: dvtk.eu)

 

„Az 1996-ban született kapus szülővárosában, Pétervásárán kezdte a pályafutását, amit Egerben folytatott, majd a Budapest Honvédhoz került. Ezt követően Angliába igazolt, a Bolton és a Hull City utánpótlásában nevelkedett, utóbbi klubnál nem sokkal a 18. születésnapja előtt profi szerződést kapott. Legutóbb a Scarborough United csapatában szerepelt kölcsönben” – mutatta be a DVTK hivatalos honlapja az új szerzeményt, aki az elmúlt hetekben próbajátékon vett részt a diósgyőri alakulatnál.

„Úgy gondolom, hogy Magyarországon a legjobb helyre sikerült igazolnom. Most a legfontosabb, hogy minél jobb állapotba kerüljek, és hogy hétről hétre keményen dolgozzak, a hosszabb távú tervek majd ezt követően kialakulnak” – mondta Bukrán Erik a dvtk.eu-nak.

„Bukrán Erik egyfelől távolról, Angliából, másfelől közelről, a régiónkból érkezett, hiszen Heves megyei. Az elmúlt hetekben munkájával meggyőzte az első csapat kapusedzői stábját, Veréb Györgyöt és Szalma Pált arról, hogy érdemes szerződtetni, ezért három évre szóló megállapodást írtunk alá vele” – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Murtaz Dausvili (grúz, Karpati Lviv – Ukrajna), Dejan Karan (szerb, szabadon igazolhatóként, legutóbb FK Tirana – Albánia), Lázár Pál (DVSC, szabadon igazolhatóként), Nono (spanyol, Elche – Spanyolország), Ugrai Roland (Haladás), Diego Vela (spanyol, Racing Ferrol – Spanyolország), Bukrán Erik (szabadon igazolható, legutóbb Hull City – Anglia)
Kölcsönbe érkezők: Makrai Gábor (Puskás Akadémia),
Novothny Soma (Sint-Truiden – Belgium, tavasszal a Napoli játékosaként kölcsönben a DVTK-nál szerepelt)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Mahalek Marcell, Oláh Bálint, Szabó I Balázs
Kiszemeltek:
Távozók: Balogh Alex (Cigánd), Barczi Dávid (Videoton, szabadon igazolhatóként), Csicsvári Milán (Cigánd), Egerszegi Tamás (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Grumics Miroszlav (szerb-magyar, Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Manjrekar James (kanadai, Vasas), Koman Vladimir (Adanaspor – Törökország, szabadon igazolhatóként), Kovács Gábor (Paks, szabadon igazolhatóként), Drazsen Okuka (MTK), Zöldesi Illés (Videoton FC)
Kölcsönbe távozók: Egyed Balázs (Cigánd)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

2019.02.16 13:33:09

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

A debreceniek a hajráig még hátrányban voltak, a debütáló Zsóri Dániel ollózós gólja döntött a 93. percben.

2019.02.14 22:53:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az MTK négy éve nem látott szériába taszíthatja a Vidit, a DVTK 2014 óta nem volt ilyen jó sorozatban.

2019.02.15 21:54:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.15 23:21:21

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A gólszépségverseny igen érdekes műfaj, itt a záróakkord mindenképpen katartikus, kérdés, mennyire számít az odáig vezető út (lásd akció), a tét, az ellenfél minősége, a körülmények és még számos további tényező.

2019.02.15 23:14:54

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A Haladás is csúszik, kérdés, lesz-e ennek valaha felelőse.