DVSC: Wagué és Szűcs sérült, Bernáth és Bouadla már edzhet

Vágólapra másolva!
2013.02.25. 15:44
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos holnapján közölte, hogy a csapat francia idegenlégiósa, Slimane Bouadla Diósgyőr ellen begyűjtött sérülése nem súlyos. A középpályás folytathatja a felkészülést a csapattal, csakúgy, mint a futóedzéseket elkezdő Bernáth Csaba, Szűcs István, valamint a klub legújabb igazolása, Mamadou Wagué azonban továbbra sem egészséges.
A szombati, Diósgyőr ellenifelkészülési mérkőzés első félidejének hajrájában hordágyon kellett levinni a pályáról Slimane Bouadlát, miután az ellenfél egyik játékosa nyújtott lábbal csúszott a bokájára. További vizsgálatok után kiderült, hogy a francia középpályás sérülése nem súlyos, így folytathatja a munkát a csapattal, míg a korábbi vádlisérüléséből felépülő Bernáth Csaba már futóedzéseket végezhet, és a jövő héten száll be a közös edzésekbe.

A télen igazoltfrancia légiós, Mamadou Wagué még nem tréningezhet a csapattal, mivel a Balmazújváros elleni mérkőzésen meghúzódott a combizma, Szűcs Istvánt pedig szintén combfájdalom hátráltatja.

 

A Debrecen szombaton, 14 órakor a Kecskeméti TE ellen kezdi meg a bajnokság tavaszi idényét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik