DVSC: visszatért az NB II-ből, bemutatkozna az élvonalban

Vágólapra másolva!
2017.06.23. 14:50
A DVSC labdarúgócsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Balogh Krisztián az egyéves balmazújvárosi kölcsönjátéka után visszatért a Lokihoz.

A 20 éves bal oldali védő a Balmazújváros színeiben öt másodosztályú bajnokin és három kupameccsen kapott lehetőséget a 2016–2017-es idényben. Kölcsönszerződése lejártával visszatért a Lokihoz, így jelenleg azon dolgozik, hogy megragadjon az első keretben, és bemutatkozhasson az élvonalban.

„Az elmúlt egy évben a Balmazújvárosnál szerepeltem kölcsönben, ahol kupameccsekkel együtt nyolcszor léphettem pályára – mondta Balogh Krisztián a dvsc.hu-nak. – Az egyetlen negatívum az volt, hogy kevés játéklehetőséget kaptam, ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam abban a környezetben. Azt gondolom, az ott eltöltött időszak kiválóan szolgálta a fejlődésemet.”

„Most azonban már ismét Debrecenben bizonyíthatok, amelynek nagyon örülök. Az elsődleges célom az, hogy a DVSC első keretének maradjak a tagja, majd szeretnék minél előbb bemutatkozni az NB I-ben. Bízom benne, hogy megkapom a bizalmat, mindent meg fogok tenni, hogy sikerüljön.”


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Balogh Krisztián (Balmazújváros), Berdó Péter (Szolnoki MÁV), Bokros Tibor (Balmazújváros, ?), Kinyik Ákos (Budaörs), Kuti Krisztián (Cigánd), Sós Bence (Mezőkövesd), Varga Kevin (Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Iszlai Bence (Haladás), Nagy Sándor (ukrajnai, Gyirmót FC Győr), Pekár László (Puskás Akadémia), Danijel Petkovics (montenegrói, MTK)
Távozók: Frank Feltscher (venezuelai), Haris Handzic (bosnyák), Ivan Kelava (horvát), Verpecz István (lejárt a szerződése, Paks)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics
(szerb, Puskás Akadémia), Osváth Attila (Vasas, onnan Puskás Akadémia), Szuk Hjun Dzsun (dél-koreai, FC Porto – Portugália)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Dusan Brkovics (szerb, lejár a szerződése, Vasas), Holman Dávid (Puskás Akadémia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik