DVSC: „Várakozáson felüli, amit ősszel nyújtottunk” – Tőzsér

Vágólapra másolva!
2017.12.18. 14:15
null
Tőzsér nem levezetni igazolt Debrecenbe (Fotó: Török Attila)
Tőzsér Dániel úgy érzi, bebizonyította, hogy nem levezetni érkezett haza Debrecenbe, és nagyon örülne, ha sikerülne megtartani a harmadik helyet az NB I-ben.

 

 

„Amikor valaki egy külföldi karrier után hazatér a szülővárosába futballozni, mindenki azt gondolja, hogy ez már nem csak a fociról szól. Még egyszer mondom, nem levezetni jöttem Debrecenbe. Ha majd eljön az az idő, amikor azt érzem, hogy nincs bennem az, ami szükséges a labdarúgáshoz, abbahagyom” – mondta Tőzsér Dániel a debreceni klub hivatalos honlapján.

Szerinte Herczeg András érkezésével annyi történt, hogy érkezett egy olyan edző, aki tiszta és érthető utasításokat ad, ennek köszönhető, hogy a csapat a kiesőzónából a 3. helyre lépett előre.

„Bandi bá semmilyen mágiát nem használ, dolgozunk, maximálisan odatesszük magunkat az edzéseken. Jól kielemezzük az aktuális ellenfelet, így a meccsek 99 százalékában nem ér bennünket meglepetés. Mindannyian tudjuk, hogy a vezetőedzőnk mit vár tőlünk pontosan, ezt kell véghez vinnünk.”

Szeretné, ha jóval több néző előtt játszhatna a Nagyerdei Stadionban, az őszi szerepléssel kapcsolatosan azonban nem maradt benne hiányérzet. „Azt gondolom, a Ferencváros és a Videoton kerete erősebb a miénknél, így a dobogó harmadik foka a lehető legjobb hely, amit ki tudtunk hozni. Várakozáson felüli az, amit az őszi szezonban nyújtottunk, azon leszünk, hogy a bajnokság végéig megtartsuk ezt a pozíciót.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik