DVSC: újabb kérők jelentkeztek be a távozó csatárért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.19. 19:24
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-től távozó Adamo Coulibalyért a Troyes után újabb két francia másodosztályú klub jelentkezett be.

Coulibaly – a Troyesnál töltött próbajáték ellenére – újabb másodosztályú klubok figyelmét hívta fel magára. A maligue2.fr információja szerint a Tours és a Clermont is bejelentkezett a csatárnál. a Troyesnál töltött próbajáték ellenére – újabb másodosztályú klubok figyelmét hívta fel magára. A maligue2.fr információja szerint a Tours és a Clermont is bejelentkezett a csatárnál.

A 34 éves támadó az AS Poissynél kezdte a pályafutását, majd két évet Belgiumban töltött el, mielőtt 2009-ben a Royal Antwerpentől a DVSC-hez igazolt. A Lokit négy év után hagyta el a Lens kedvéért, ahonnan tavaly nyáron távozott, ősszel pedig aláírt Debrecenben.

A DVSC drukkerei nagyon örültek a visszatérésének, ám csupán hét bajnokin lépett pályára a szezonban, így mármájusban lehetett tudni, hogy távozik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL

Érkezők:Bokros Tibor(Balmazújváros),Karol Mészáros(szlovák, Puskás Akadémia),Danilo Szekulics(szerb, Vojvodina – Szerbia),Koval Viktor(Dunaújváros)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Geoffrey Castillion(holland, Puskás Akadémia),Karikás Krisztián(Balmazújváros, ?),Nagy Kevin(Balmazújváros),Szilvási Péter(Mezőkövesd),Varga Kevin(Balmazújváros, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kovács Péter
Kiszemeltek:
Botka Endre(Honvéd),Braniszlav Danilovics(szerb, Videoton, legutóbb Puskás Akadémia, kölcsönben),Daru Bence(Zalaegerszeg),Tóth Milán(MTK)
Kölcsönbe távozók: Balogh Krisztián(Balmazújváros),Sós Bence(ismét Mezőkövesd)
Távozók:Bódi Ádám(Videoton),Adamo Coulibaly(francia, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Troyes – Franciaország),Deczki Máté(Stoke City – Anglia),Kártik Bálint(Nyíregyháza),Lázár Pál(DVTK, szabadon igazolhatóként),Máté Péter(Nyíregyháza),Ibrahima Sidibe(szenegáli, KSK Hasselt – Belgium, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Varga József(Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik