DVSC: Tiszta sor volt, hogy itt akarok játszani - Farkas Balázs

Vágólapra másolva!
2010.07.21. 10:17
Címkék
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a DVSC-TEVA szerződést kötött az elmúlt évet a Dinamo Kijev kölcsönjátékosaként a Videotonnál töltő Farkas Balázzsal. A futballista új csapata honlapjának elmondta, egy pillanatig sem gondolkodott azon, hogy elfogadja a Debrecen ajánlatát.

„A DVSC-vel hamar sikerült megegyeznem, tiszta sor volt számomra, hogy szeretnék itt játszani. A két klubnak kellett megállapodni, hogy Debrecenbe igazolhatok-e, és ha igen, milyen formában. Örülök, hogy lezárultak a tárgyalások és a Lokiban folytathatom a pályafutásomat – kezdte a dvsc.hu-nak adott nyilatkozatát Farkas Balázs. – Némi lemaradásom van, mert kimaradtam a felkészülésből, de azon leszek, hogy minél hamarabb utolérjem magam, és a csapat hasznára tudjak lenni. Nem tagadom, nagy reményekkel vágok neki az új idénynek. Szeretnék bizonyítani és sikereket elérni a csapattal."

„Nagyon fiatalon kerültem ki a Dinamo Kijevhez, alakulhatott volna másképpen is a sorsom. Három évig voltam kint, átéltem sikeres és kevésbé sikeres időszakot. Sajnos egy sérülés hátráltatott a légiós karrieremben, ezért úgy döntöttem, hazajövök, hogy összeszedjem magam és játékba lendüljek. A Videotonhoz igazoltam kölcsönbe, felépülésem után tavasszal már tudtam játszani, ami jó alap lehet. A Lokiról annyit, hogy olyan helyre kerültem, ahol bíznak bennem és megkaphatom a lehetőséget. Igyekszem majd élni vele" – fogalmazott a támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik