HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.02.22 14:57 Frissítve: 2017.02.22 15:09

DVSC: megegyeztek – távozott a korábbi Ajax-csatár

A DVSC már a téli felkészülési időszak elején bejelentette, hogy öt labdarúgó távozhat, miután nem számol velük a szakmai stáb. Nem mindenki talált új csapatot magának, de a holland Geoffrey Castillion ügyében eldőlt, hogy nem marad Debrecenben – értesült a Nemzeti Sport Online.

 

Az átigazolási időszak zárását követően a DVSC ügyvezetője, Róka Géza arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy Balogh János, a holland Geoffrey Castillion és a bosnyák Ognjen Djelmic maradtak a klubnál, de mivel Leonel Pontes vezetőedző nem számol velük, továbbra is a második kerettel tréningezhetnek.

Friss hír, hogy a 2010 és 2014 között az Ajax kötelékéhez tartozó (az amszterdamiaknál egy bajnokin lépett pályára, rendre kölcsönadták) Geoffrey Castillion ügyében megszületett az egyezség a szerződése megszüntetéséről. A 2015-ben igazolt holland csatár tehát, aki tavaly kölcsönben a Puskás Akadémiánál is szerepelt, távozott Debrecenből. Az NB I-ben a két klubjánál összesen 27 meccsen játszott, három gólt szerzett.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Frank Feltscher Martínez (venezuelai, szabadon igazolható, legutóbb AEL Limassol – Ciprus), Haris Handzic (bosnyák, HNK Rijeka – Horvátország), Ivan Kelava (horvát, Granada CF – Spanyolország, szabadon igazolhatóként), Justin Mengolo (kameruni, szabadon igazolható, legutóbb Levszki Szófia – Bulgária)
Kölcsönbe érkezők: Osváth Attila (Vasas), Szuk Hjun Dzsun (dél-koreai, FC Porto – Portugália, legutóbb kölcsönben Trabzonspor – Törökország)
Kölcsönből visszatérők: Barna Szabolcs (Nyíregyháza)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Csősz Richárd, Kerekes Krisztián, Koval Viktor, Nagy Kevin
Kiszemeltek:
Távozók: Ivan Bobko (ukrán, lejárt a szerződése), Geoffrey Castillion (holland, szabadon igazolható), Kuti Krisztián (Cigánd SE), ifj. Sándor Tamás (Cigánd SE), Szakály Péter (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Takács Tamás (Nyíregyháza), Róbert Vittek (szlovák, lejárt a szerződése, Slovan Bratislava – Szlovákia)
Kölcsönbe távozók: Mészáros Karol (szlovákiai, Haladás), Varga Kevin (balmazújvárosi kölcsön után Cigánd SE)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Balogh János, Ognjen Djelmic (bosnyák) 

 

 

 

2019.02.17 23:10:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.17 11:14:03

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Supka szerint egyértelmű 11-est nem kaptak meg. Csertői szerint igazság nemigen létezik.

2019.02.16 23:20:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.16 22:21:19

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Lent a gyepen, főleg egy rangadón nem a pénz játszik...

2019.02.16 15:29:03

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

A címvédő bő félóra alatt eldöntötte a mérkőzést az MTK ellen, Torghelle a fordulás után csak szépíteni tudott.