DVSC: Szakály Péter teljesen felépült, a hétvégén ismét játszhat

Vágólapra másolva!
2010.08.12. 16:49
Szakály Péter, a Debrecen középpályása teljesen felépült sérüléséből, így Kecskemét elleni hétvégi bajnokin már számolhat vele a szakmai stáb.

Szakály a Paks elleni 2–2-es döntetlennel végződött mérkőzésen egy félidőt játszott, és a kihagyás ellenére sem voltak erőnléti gondjai.

 „Amikor megbetegedtem, egy hétig semmit sem csinálhattam, utána néhány napig csak könnyített munkát végeztem – mondta a DVSC honlapjának Szakály Péter. – A paksi meccs előtt beszélgettünk a szakmai stábbal, és úgy egyeztünk meg, hogy egy félidőt vagy hatvan percet biztosan tudok vállalni. Aztán jött a kiállítás, s Herczeg András azt mondta, ne kockáztassunk, ezért már a félidőben cseréltünk. Úgy érzem, teljesen felépültem, erőnlét szempontjából minden rendben volt. Ezt a hetet végigdolgoztam a többiekkel, úgyhogy ha számít rám a szakmai stáb a Kecskemét ellen, a csapat rendelkezésére tudok állni.”

A Debrecen a hét végén az eddig két vereséget elszenvedő KTE-Erecót fogadja, de Szakály szerint a lilák a rossz kezdés ellenére nem gyengébbek, mint az előző szezonban voltak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik