DVSC: Storck nem vitte a vb-re, mégis dicséri a németet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.22. 08:56
Nagy meglepetés volt, hogy Bernd Storck nem vitte el magával Balogh Norbertet az U20-as világbajnokságra, aki azon kevés fiatal közé tartozott az előző szezonban, aki rendszeres játéklehetőséget kapott egy élcsapatban. A DVSC támadója ennek ellenére jó véleménnyel van a Dárdai Pál helyére a válogatott élére kinevezett német szakemberről.

„Remek edzőnek tartom, jó mentalitású, igazi német, aki számára csakis a százszázalékos teljesítmény az elfogadható, és mindig precíz munkát végez – mondta Balogh a haon.hu-nak. – Nagyon odafigyel a játékosokra, a taktikai futball híve, úgy tűnik, hasonló a felfogása, mint Dárdai Pálnak.” Balogh a haon.hu-nak. – Nagyon odafigyel a játékosokra, a taktikai futball híve, úgy tűnik, hasonló a felfogása, mint Dárdai Pálnak.”

„Nem tudom megítélni, jó ötlet volt-e, hogy őt nevezték ki, ez csak később derül ki. Kíváncsi vagyok rá, hogyan állnak hozzá majd a játékosok, mert azon is sok múlhat. Eddig az utánpótlásban tevékenykedett, vagyis neki is változnia kell valamilyen szinten. Egy biztos, határozott, elszánt emberről beszélünk, szerintem megállja a helyét.”

Balogh Norbert elmondta azt is, még mindig nem tudja, miért maradt ki a vb-keretből, de minél jobban szeretne teljesíteni, hogy egy nap a felnőttválogatottba is bekerüljön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik