DVSC: Slimane Bouadla távozhat, Rezest kölcsönadhatják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 09:31
Slimane Bouadla, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása távozhat a klubtól, Rezes László pedig kölcsönbe mehet az NB II-ben a feljutásért küzdő Nyíregyháza Spartacushoz – értesült a Hajdú-Bihari Napló.

A haon.hu híradása szerint Slimane Bouadla – aki bátyjával, Selimmel ellentétben nem tudott meghatározó játékossá válni a Lokiban – a kevés játéklehetőség miatt távozhat.haon.hu híradása szerint Slimane Bouadla – aki bátyjával, Selimmel ellentétben nem tudott meghatározó játékossá válni a Lokiban – a kevés játéklehetőség miatt távozhat.

A Hajdú-Bihari Napló értesülését megerősítette a Nyíregyháza Spartacus, mely hivatalos Facebook-oldalán közölte, megkezdődtek a tárgyalások a kölcsönvételről a DVSC és a Szpari között.

A DVSC valószínűleg több fiatalt is felhív az első csapathoz: Szatmári Csaba, Króner Martin (a két hátvéd már szerepelt Ligakupa-mérkőzésen) és a kapus Slakta Balázs is csatlakozhat az A-kerethez. Továbbra is terítéken van a Csákváron futballozó 19 éves Berki István szerződtetése.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Balajti Ádám (kölcsönből vissza ?)
Távozott/távozhat: Slimane Bouadla (francia, ?), Vukasin Polekszics (montenegrói, Kecskeméti TE – kölcsönbe), Alekszandar Trninics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Berki István (Csákvár), Dudás Ádám (Győri ETO)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik