DVSC: Scasny elégedett csapata tegnapi, győzelmet érő játékával

Vágólapra másolva!
2011.02.10. 14:01
Mint ismeretes, a DVSC labdarúgócsapata győzelemmel kezdte törökországi edzőtáborozását – a Loki 2–1-re nyert a cseh Mladá Boleslav ellen. A Debrecen szakvezetője, Zdenek Scasny elégedett volt a honfitársai ellen nyújtott produkcióval.

„Nagyon elégedett vagyok, és nem azért, mert nyertünk 2-1-re, hanem mert az ellenfélnek nem nagyon volt helyzete, ha mégis, akkor a mi hibánkból, de ez érthető, mert idén először játszottunk füves pályán mérkőzést – értékelt a klub honlapján a DVSC-TEVA cseh vezetőedzője, Zdenek Scasny.

„Kicsit fáradtak a srácok, ugyanis nagyon sokat edzünk, és ilyenkor könnyebben becsúszik egy-egy taktikai hiba. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, azok a kombinációkat, amelyeket gyakoroltunk, remekül megvalósította a csapat. Aztán negyedóra után egy kicsit visszavettünk, és ránk jött a Mladá Boleslav, de végig szervezetten játszottunk, ellenfelünk nem igazán tudott mit kezdeni velünk. Az egész meccsről elmondhatom, hogy sok helyzetünk volt, a játékosok beleadták a szívüket, küzdöttek, hajtottak, és bár hibákat láttam, de összességében nagyon elégedett vagyok" – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik