DVSC: ötből négy sérült jövő héten csatlakozhat a kerethez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.04. 10:33
A DVSC-ben jelenleg öt játékos, Tisza Tibor, Selim Bouadla, Szakály Péter, Rene Mihelic és Mészáros Norbert bajlódik sérüléssel, de négyen jövő héten már csatlakozhatnak a kerethez.

A dvsc.hu beszámolója szerint a Haladás elleni bajnokin megsérült Selim Bouadla esetében a vizsgálatok során kiderült, hogy részlegesen beszakadt a külső bokaszalagja, illetve a szárkapocscsont melletti izomban is találtak részleges szakadást. A francia középpályás egy ideig rehabilitáción lesz, és kérdéses még, mikor térhet vissza.dvsc.hu beszámolója szerint a Haladás elleni bajnokin megsérült Selim Bouadla esetében a vizsgálatok során kiderült, hogy részlegesen beszakadt a külső bokaszalagja, illetve a szárkapocscsont melletti izomban is találtak részleges szakadást. A francia középpályás egy ideig rehabilitáción lesz, és kérdéses még, mikor térhet vissza.

Szakály Péter az egyik edzésen szenvedett a combhajlítójában izomhúzódást. Szintén rehabilitációs munkát végez, de ha minden jól megy, jövő héten csatlakozhat a csapathoz, mint ahogy a combizomszakadás után lábadozó René Mihelic és a húzódással bajlódó Mészáros Norbert is. Tisza Tibornak korábban begyulladt az Achilles-ina, ám hamarosan ő is teljes értékű munkát végezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik