DVSC: Nem volt szép, ahogy az FTC szakított velem – Holman

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.12. 12:32
Holman Dávid egy évet kölcsönben a lengyel Lech Poznannál töltött, majd a télen végleg elhagyta a Ferencváros labdarúgócsapatát, és Debrecenbe igazolt. A támadó úgy érzi, nem volt szép, ahogy az FTC szakított vele.

Holmant a télen több klub is szerződtette volna, a civishir.hu-nak elmondta, csak négy NB I-es klub volt, amely nem akarta megszerezni. Amikor a debreceniek ajánlata befutott, leültek tárgyalni, és nagyon hamar megállapodtak. A sikertelen poznani időszak miatt magában keresi a hibát, a Ferencvárosnak pedig sokat köszönhet, de…civishir.hu-nak elmondta, csak négy NB I-es klub volt, amely nem akarta megszerezni. Amikor a debreceniek ajánlata befutott, leültek tárgyalni, és nagyon hamar megállapodtak. A sikertelen poznani időszak miatt magában keresi a hibát, a Ferencvárosnak pedig sokat köszönhet, de…

„Abszolút kiegyensúlyozottan érkeztem, egyébként sem vagyok egy befordulós alkat. Ha valami nem jön össze, akkor magamban keresem a hibát, nem fogom másokra vagy a külső körülményekre – mondta Holman a Lechnél eltöltött időszakáról. – Úgy érkeztem Debrecenbe, hogy jól kell játszanom, mert sokat várnak tőlem.”

„Nincs bennem tüske azért, mert a Fradi könnyen lemondott rólam, bár nem tartottam szépnek, ahogy szakítottak velem. A szakmai stáb nem kedvelt, aztán ez kölcsönös érzés lett. Összességében azonban jó emlékeim vannak a fradista évekről, sokat köszönhetek a klubnak, mindig kedves lesz számomra.”

A Nemzeti Sport Online-nak Piotr Rutkowski, a Lech Poznan alelnöke nyilatkozott korábban Holmanról, azt mondta, a támadó önbizalmával volt a gond. Debrecenben azonban úgy tűnik, megtalálta a számításait, remekül kezdte a tavaszi szezont a hajdúságiaknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik