DVSC: Mészáros hamarosan futhat, Ferenczi már játszott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.29. 15:11
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC hivatalos oldalán, a dvsc.hu-n adott hírt sérült játékosainak állapotáról.

Mészáros Norbert két hete sérült meg edzésen. A legfrissebb kontroll szerint még van egy pici folyadék a combjában, de ha minden jól alakul, ezen a héten már elkezdheti a futómunkát. Kedden újabb vizsgálat vár rá, amely eldönti, mikor csatlakozhat a többiekhez.Mészáros Norbert két hete sérült meg edzésen. A legfrissebb kontroll szerint még van egy pici folyadék a combjában, de ha minden jól alakul, ezen a héten már elkezdheti a futómunkát. Kedden újabb vizsgálat vár rá, amely eldönti, mikor csatlakozhat a többiekhez.

Ferenczi Jánosnak egy hónapja lett szakadás a combközelítőjében. A középpályás felépült, a hétvégén az MTK elleni NB III-as mérkőzésen már játszott negyvenöt percet.

Szilvási Péter bő két hete esett át egy térdműtéten. A varratokat kiszedték, azóta elkezdte a rehabilitációt, jövő héten pedig már a csapattal edzhet.

A nigériai támadó, Chuka Derick Ogbu teljes értékű munkát végezhet egy ideje, hamarosan utoléri a többieket.

Bereczki Dániel néhány héttel ezelőtt, a REAC elleni NB III-as mérkőzésen szenvedett részleges szakadást a combközelítőjében, ám felépült, így ő is a csapattal készülhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik