DVSC: megtartanák Feczesint, aki Olaszországba vágyik

Vágólapra másolva!
2010.06.05. 09:54
null
Feczesin távozhat Debrecenből (Fotó: NS-archív)
A DVSC labdarúgócsapata tavaly egy évre kölcsönvette az olasz másodosztályú Bresciától Feczesin Róbertet, és most szeretnék megtartani, ám a támadót visszavágyik Olaszországba.  


„Tudok róla, hogy Debrecenben továbbra is szívesen látnának, de a jövőmről konkrétan még nem beszélgettünk, illetve csupán említés szintjén közölték velem, hogy örömmel vennének újra kölcsön" – nyilatkozta a Nemzeti Sport kérdésére az elmúlt idényben 16 bajnokin nyolc gólt szerző Feczesin.  

„Remekül éreztem magam Debrecenben, a csapat is jó, a szurkolók elfogadtak, az együttesre újabb nagy erőpróbák várnak a Bajnokok Ligája selejtezőiben, ám hiányzik Olaszország, ezért inkább visszamennék. Jó lenne újra a Bresciában futballozni, újra légiósnak lenni. Főleg akkor, ha a csapat kiharcolja a feljutást, az olasz élvonalbeli szereplés nagy lépés lenne a karrieremben" – fogalmazott a támadó.

A Vass Ádámot (és a tavasszal Újpestre kölcsönadott Varga Rolandot) is foglalkoztató  Brescia jelenleg a Serie B rájátszásában küzd az élvonalbeli szereplésért, a playoffmérkőzések eredménye Feczesin jövőjét is befolyásolhatja.

A TÉMÁRÓL RÉSZLETESEBBEN IS OLVASHAT A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik