DVSC: „Másként nézne ki az NB I, ha mindig telt ház lenne”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.12. 19:08
Tőzsér Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC középpályása emlékszik, milyen volt felnőni Debrecenben, véleménye szerint összehasonlíthatatlanok azzal a mostani körülmények, amilyenek gyerekkorában voltak.

„Debrecenben minden feltétel adva van, ritka jó körülmények között tudunk készülni még európai szinten is – mondta Tőzsér a Debrecen Televízió pénteki Esti Közelkép című műsorában. – Persze, vannak dolgok, amik hiányoznak, vannak dolgok, amik nem elég jók, de én emlékszem, miben nőttem fel itt, Debrecenben, és azt össze sem lehet hasonlítani azzal, ami most rendelkezésre áll. Ennek kellene örülni, annak, hogy milyen szép stadionunk van, ahova ki lehet jönni meccset nézni.”„Debrecenben minden feltétel adva van, ritka jó körülmények között tudunk készülni még európai szinten is – mondta Tőzsér a Debrecen Televízió pénteki Esti Közelkép című műsorában. – Persze, vannak dolgok, amik hiányoznak, vannak dolgok, amik nem elég jók, de én emlékszem, miben nőttem fel itt, Debrecenben, és azt össze sem lehet hasonlítani azzal, ami most rendelkezésre áll. Ennek kellene örülni, annak, hogy milyen szép stadionunk van, ahova ki lehet jönni meccset nézni.”

Játszottam Angliában, a másodosztályban. Nem biztos, hogy jobb meccsek voltak ott, talán az iram magasabb volt, több ütközést láthattak a nézők, de ott kimentek az emberek a meccsre, az ott egy közös program a családnak, egy szeánsz. Teljesen másként nézne ki az NB I, ha telt ház előtt lennének a mérkőzések.”

Tőzsér a pályafutása korábbi időszakairól is beszélt, bővebben ide kattintva olvashat erről a dehir.hu-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik