DVSC: Lázár Pál a csapattal edz, szerdától Varga József is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.18. 16:50
A sérüléssel bajlódó Varga József szerdától a debreceni csapattal edz, de az még kérdéses, hogy a Ferencváros elleni, szombati bajnokin pályára tud-e lépni. Erről a dvsc.hu számolt be.

A klubhonlap beszámolt a többi sérült állapotáról is. A részleges combhajlítóizom-szakadás után lábadozó csapatkapitány, Szakály Péter hétfőn kezdi a teljes értékű munkát.Szakály Péter hétfőn kezdi a teljes értékű munkát.

Tisza Tibor a legutóbbi, Diósgyőr elleni mérkőzést is kihagyta már – a combfeszítőjében részlegesen elszakadt az izom –, a jövő hét elején megy kontrollra, addig nem tud a szakmai stáb rendelkezésére állni.

Nagy Zoltán is sérüléssel bajlódik, a védőnek a belső oldalszalagjával van gond. Szerdán több vizsgálat vár rá, ekkor derül ki, mennyit kell kihagynia.

A porcműtéten korábban átesett Lázár Pál viszont már a csapattal edz. A jobbhátvéd egy időben már teljes értékű munkát végzett, de utána lett egy kisebb sérülése, emiatt nem tudott mérkőzéseken játszani. Most azonban ismét teljes értékű munkát végez.

A szerb kapus, Nenad Novakovics a rehabilitációját végzi, míg az Achilles-ín műtéten átesett Ludánszki Bence most kezdte el a munkát, egyelőre külön a társaitól.

LABDARÚGÓ NB I, 6. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv)
Augusztus 22., szombat
18.00 Puskás Akadémia–VasasBognár Tamás
18.00 Békéscsaba–Bp. Honvéd
Erdős József
18.00 Újpest–Haladás (Tv: M4)
Andó-Szabó Sándor
18.00 Paks–DVTK
Pintér Csaba
20.30 DVSC–Ferencváros (Tv: M4)Szabó Zsolt
Augusztus 23., vasárnap
18.00 MTK–Videoton (Tv: M4)Kassai Viktor
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik