DVSC: Két-három minőségi játékossal erősítenénk – Pontes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 08:44
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen vezetőedzője, Leonel Pontes a klub hivatalos oldalának nyilatkozott a téli felkészülésről, valamint a várható erősítésekről.

„Hat hetünk van az idei első bajnoki meccsünkig, február közepén a Ferencvárost fogadjuk a Nagyerdei Stadionban – mondta Leonel Pontes a dvsc.hu-nak. – Már erre az összecsapásra is készülünk természetesen. Az egy hónap alatt sokat edzünk majd, edzőmérkőzéseket is játszunk, valamint edzőtáborba utazunk Portugáliába. Ez mind a klubnak, mind a játékosoknak fontos, hiszen a külföldi alapozás is segíti a felkészülésünket. Nagyon jó tavaszi szezont kell nyújtanunk, és ami a leglényegesebb, maximálisan fel kell készülnünk a bajnokságra. Szerencsére most több időnk lesz együtt dolgozni, mint amikor augusztusban átvettem a csapatot. A keretet szeretnénk két-három minőségi futballistával erősíteni, akikkel hatékonyabbak leszünk.”Leonel Pontes a dvsc.hu-nak. – Már erre az összecsapásra is készülünk természetesen. Az egy hónap alatt sokat edzünk majd, edzőmérkőzéseket is játszunk, valamint edzőtáborba utazunk Portugáliába. Ez mind a klubnak, mind a játékosoknak fontos, hiszen a külföldi alapozás is segíti a felkészülésünket. Nagyon jó tavaszi szezont kell nyújtanunk, és ami a leglényegesebb, maximálisan fel kell készülnünk a bajnokságra. Szerencsére most több időnk lesz együtt dolgozni, mint amikor augusztusban átvettem a csapatot. A keretet szeretnénk két-három minőségi futballistával erősíteni, akikkel hatékonyabbak leszünk.”

Korábban megírtuk, hogy Szakály Péter, Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián és Balogh János elhagyja a csapatot. Szakály távozása után új csapatkapitánya lesz tavasszal a debrecenieknek. A tisztségre két játékos tűnik esélyesnek: Mészáros Norbert, aki korábban volt már Szakály helyettese, illetve Tőzsér Dániel, aki az ősszel Szakály hiányzása esetén viselte a karszalagot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik