DVSC: jobbhátvéd érkezett, három évre aláírt – hivatalos

Vágólapra másolva!
2016.06.21. 08:41
null
Bokros Tibor Debrecenben folytatja (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva a hivatalos oldalán jelentette be, hogy három évre szerződtette Bokros Tibort.

Bokros Tibor egy ideje már a DVSC-vel készül, több edzőmérkőzésen is pályára lépett. A 185 centi magas jobbhátvéddel hároméves szerződést kötött a Loki – írja a dvsc.hu. A 26 éves labdarúgó Sárospatakon kezdte a pályafutását, majd négy évet Diósgyőrön töltött (a DVTK labdarúgójaként tíz NB I-es mérkőzésen lépett pályára), mielőtt Bőcsre igazolt volna, 2011 óta a Balmazújváros játékosa volt.

„A lehető legjobb döntést hoztam azzal, hogy Debrecenbe igazoltam – mondta Bokros a klub honlapjának. – Örülök, hogy a DVSC játékosa lehetek, óriási megtiszteltetés a számomra. Egy ilyen csapatnak nem lehet nemet mondani, boldogan érkeztem a Lokihoz. Ismerem a tudásomat, képesnek tartom magam arra, hogy folyamatosan játsszak az első csapatban.”

„Erősségeim közé tartozik a szerelőkészségem, a játék olvasása, de a támadásokba való belépést is kiemelném. Nem vagyok forrófejű játékos, inkább nyugalmat próbálok árasztani a pályán. Elsődleges célom, hogy a lehető legjobb formámat hozzam az edzéseken és a pályán egyaránt.”

„A beilleszkedés könnyen ment, a csapatból már ismertem két-három játékost régebbről, de szerencsére a többiek is gyorsan elfogadtak. Több Loki-, és válogatott meccset is megnéztem már a Nagyerdei Stadionban, remélem a pályán a szurkolók elvárásainak megfelelően tudok teljesíteni.”

Miután Lázár Pál szerződése lejártával távozott Debrecenből, a Loki szerette volna pótolni a jobbhátvédet, Bokros személyében pedig megtalálták az utódot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL

Érkezők: Bokros Tibor (Balmazújváros), Karol Mészáros (szlovák, Puskás Akadémia), Danilo Szekulics (szerb, Vojvodina – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Geoffrey Castillion (holland, Puskás Akadémia), Karikás Krisztián (Balmazújváros, ?), Nagy Kevin (Balmazújváros, ?), Sós Bence (Mezőkövesd), Szilvási Péter (Mezőkövesd), Varga Kevin (Balmazújváros, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kovács Péter
Kiszemeltek:
Botka Endre (Honvéd), Braniszlav Danilovics (szerb, Videoton), Daru Bence (Zalaegerszeg), Milovan Petrovikj (macedón, FK Rabotnicski Szkopje – Macedónia), Tóth Milán (MTK)
Kölcsönbe távozók: Sós Bence (Mezőkövesd)
Távozók: Bódi Ádám (Videoton), Adamo Coulibaly (francia, lejár a szerződése), Lázár Pál (DVTK, szabadon igazolhatóként), Ibrahima Sidibe (szenegáli, lejár a szerződése)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Deczki Máté (Stoke City – Anglia), Varga József (Videoton)

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Tamás László (Vasas)
Távozók: Bokros Tibor (DVSC-Teva)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bor Dávid (Paksi FC), Karikás Krisztián (DVSC-Teva), Nagy Kevin (DVSC-Teva), Varga Kevin (DVSC-Teva)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik