DVSC: ingyen sörrel csalogatják a szurkolókat a bajnokira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.19. 10:19
Debrecenben a Honvéd elleni szombati bajnoki mérkőzésen ugyanolyan hangulatot szeretne a klub vezetősége, mint a legutóbbi, Újpest elleni hazai mérkőzésen, ezért különleges kedvezménnyel csábítják a szurkolókat.

Az Újpest elleni 1–0-s sikert Leonel Pontes vezetőedző és a játékosok is a B-szektort megtöltő szurkolótábornak tulajdonították részben, ezért szeretnék, ha a Honvéd elleni szombati bajnokira (18.00, M4 Sport, élőben az NSO-n!) is ugyanannyian kilátogatnának.Leonel Pontes vezetőedző és a játékosok is a B-szektort megtöltő szurkolótábornak tulajdonították részben, ezért szeretnék, ha a Honvéd elleni szombati bajnokira (18.00, M4 Sport, élőben az NSO-n!) is ugyanannyian kilátogatnának.

A kiesés elől menekülő klub játékosai akciót kezdeményeztek, és jelezték, a szombati meccsre kilátogató szurkolók ingyen sört kapnak a stadionban.

A debreceni szurkolók – ahogy az Újpest elleni meccs előtt – ismét együtt vonulnak majd a Nagyerdei Stadionhoz, a gyülekező 16 órakor lesz a Hódos Imre Rendezvénycsarnoknál – írta a dehir.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik