DVSC: Ezek a legveszélyesebb mérkőzések - Kondás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 09:00
A kiesés ellen küzdő MVM-Pakshoz látogat a listavezető DVSC-Teva a labdarúgó NB I 25. fordulójában. Kondás Elemér a találkozóval kapcsolatban a dvsc.hu-nak nyilatkozott.

„Ezek a legveszélyesebb mérkőzések. A Paks élet-halál harcot vív a bennmaradásért. Legutóbb Mezőkövesden kétgólos hátrányról felállt és egyenlített. Vannak ott azért jó játékosok, és a paksiak hazai környezetben is veszélyesek tudnak lenni, de nekünk arra kell törekednünk, hogy a mi akaratunk érvényesüljön. Akadnak olyan mérkőzések, amelyeken az egyik csapatnak minden összejön, míg a másiknak nem. Másképpen is alakulhatott volna, ha kihasználjuk a helyzeteinket. A játékosoknak túl kellett tenniük magukat a történteken, a Diósgyőr ellen jól mentek, hajtottak és ezt várom tőlük Pakson is. Minden mérkőzésen megvannak a helyzeteink, ezekkel kell jól sáfárkodnunk” – mondta a vezetőedző.

A DVSC 16 órakor lép pályára Pakson. Kondás Elemér nem számíthat sérülés miatt Szakály Péterre, Bernáth Csabára, Nagy Zoltánra és Selim Bouadlára. Mészáros Norbert már a csapattal edz, de még nem bevethető, míg Vadnai Dániel betegséggel küszködik, így valószínűleg ő sem lesz ott a keretben a vendégeknél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik