DVSC: elkezdték a felkészülést, két csatár később érkezik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.04. 12:01
Több NB I-es klubhoz hasonlóan a DVSC-Teva labdarúgócsapata is megkezdte a téli felkészülést. A debreceni játékosok számára vérvétellel kezdődött a program, majd a konditeremben és a füves pályán folytatták a munkát. Adamo Coulibaly és Geoffrey Castillion néhány nappal később csatlakozik a többiekhez.

A reggeli vérvétel után a játékosok a konditeremben kezdtek, majd az akadémia füves pályáján futóedzésen vettek részt – olvasható a DVSC hivatalos honlapján. A klub engedélyével Castillion és Coulibaly később tér vissza Debrecenbe: a holland támadó kedden érkezik Magyarországra, s szerdától áll edzésbe, míg a francia csatár repülőgépe szerdán landol Budapesten, s csütörtökön jelentkezik klubjánál.

További hír, hogy visszatért a 23 esztendős Kertész Tamás, aki kölcsönben Békéscsabán szerepelt, illetve, hogy Nenad Novakovics és Balogh János külön edzésmunkát végzett.

„Hamarosan tétmérkőzés vár ránk, és a pihenő sem volt hosszú, mindezt a téli felkészülés során figyelembe kell venni – mondta Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője. – Három hét alatt nem épül le annyira a szervezet, hogy extra terheléseket kapjanak a játékosok. A lépcsőfokokat azért be kell tartani, futó és labdás edzések egyaránt lesznek. A labdarúgók a szünetre kaptak házi feladatot, tehát nemcsak pihenésről szólt a pauza. Azok számára, akik végigjátszották az őszi szezont, több szünetet adtunk, a többieknek a bajnokság után még egy hétig edzés volt. Ezen a hétvégén egymás közti játék lesz, jövő hét szombaton pedig már két edzőmérkőzést játszunk, így teljes meccsterhelést kaphatnak a srácok.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Kertész Tamás (Békéscsaba)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Gelei Vince (BKV Előre)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:


A DVSC-TEVA TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 4.
Külföldi edzőtábor:
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 16.: DVSC–Gaz Metan Medias (Medgyes; román II.)
Január 23.: DVSC–Zemplín Michalovce (Nagymihály; szlovák)
Január 30.: Videoton–DVSC
Február 4.: FTC–DVSC

AZ NB I-ES CSAPATOK TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJÁRÓL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik