DVSC: „Döntő lesz, mennyire merünk játszani az FTC ellen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.03. 09:57
A labdarúgó NB I 15. fordulójának rangadóján a listavezető Ferencváros alighanem telt ház előtt fogadja a harmadik helyen álló DVSC-t (a sorok megjelenésekor a vendégszektorba mintegy 250 jegy még kapható volt). A debreceniek mestere, Herczeg András szerint az lesz a döntő, mennyire mer játszani a csapata, s két hazai játékosra külön is felhívta a figyelmet.

„Nem számítunk könnyű meccsre, hiszen a Ferencváros az élvonal egyik bajnokesélyes gárdája, ráadásul jelenleg a tabella élén áll –
„Nem számítunk könnyű meccsre, hiszen a Ferencváros az élvonal egyik bajnokesélyes gárdája, ráadásul jelenleg a tabella élén áll –
mondta a debreceniek edzője, Herczeg András a dvsc.hu-nak. –Mi is hallottuk azokat az információkat, miszerint telt ház, huszonkétezer ember lesz a Groupama Arénában, minden bizonnyal ez is hatalmas motivációt jelent a zöld-fehérek számára. A mérkőzés során döntő lesz, hogyan tudjuk lereagálni ezt a felfokozott hangulatot, illetve mennyire merünk játszani, mennyire tudunk magabiztosak lenni. Ez nagyon fontos eleme lesz az összecsapásnak, hiszen együttesünkben több labdarúgó sem játszott még ilyen légkörű mérkőzésen.”

„Azt is tudni kell, hogy a Ferencvárosnak vannak olyan egyéniségei, akik egyedül képesek eldönteni egy-egy találkozót, elsősorban Böde Dánielre és Varga Rolandra gondolok. Az augusztusi egymás elleni meccs óta a fővárosiak jelentős erősítéseket hajtottak még végre, ráadásul közülük többen a kezdőcsapatban futballoznak. Mint mondtam, rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk, valamint sok a sérültünk továbbra is: Szatmári Csaba, Sós Bence és Haris Tabakovic még mindig harcképtelen, valamint Szilvási Péter is sérüléssel bajlódik”
– tette hozzá.

NB I, 2017–2018, 15. FORDULÓ
NOVEMBER 4., SZOMBAT
HELYSZÍNJÁTÉKVEZETŐ
15.30: Haladás–Paksi FC
Sopron, Városi Stadion
Erdős József
15.30: Ferencváros–Debreceni VSC
(Tv: M4 Sport)
Budapest, Groupama Aréna
Andó-Szabó Sándor
15.30: Videoton FC–Mezőkövesd
Felcsút, Pancho Aréna Karakó Ferenc
15.30: Vasas FC–Újpest FC
Dunaújváros, Városi Stadion
Iványi Zoltán
15.30: Diósgyőri VTK–Balmazújváros
Debrecen, Nagyerdei Stadion
Farkas Ádám
19.30: Bp. Honvéd–Puskás AFC
(Tv: M4 Sport)
Budapest, Bozsik József StadionPintér Csaba
TABELLA • NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK • GÓLLÖVŐLISTA
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik