DVSC: a portugál kiszemelt a Belenensest választotta

Vágólapra másolva!
2017.02.01. 09:55
null
Diogo Viana (balra) két évet töltött el Bulgáriában, mielőtt ismét hazatért volna (Fotó: AFP)
Nem lesz a DVSC labdarúgója Diogo Viana. A debreceni klub honlapja arról számolt be, hogy a CSZKA Szófiát elhagyó portugál szélső a Belenenses együttesében folytatja pályafutását.

 

„Az elmúlt napokban éreztük, hogy a labdarúgó részéről időhúzás történik az ügyben – mondta a dvsc.hu-nak Róka Géza, a debreceniek cégvezetője. – Sajnos, mint utóbb kiderült, a játékos egy másik klubbal is tárgyalt, és alá is írt hozzájuk, az ügynöke tudta nélkül. Diogo Viana jelenleg is Algarve-ban tartózkodik, ahol együttesünk edzőtáborozik. Ide korábbi állomáshelyéről, Szófiából is már a klubunkkal történt megegyezés alapján utazott el. Éjszaka tudtam meg az ügynökétől, hogy nem nálunk, hanem a Belenenses együttesében folytatja pályafutását. Hazájában lényegesen több pénzt keres majd, mint amit mi tudtunk ajánlani, holott az övé lett volna a legmagasabb fizetés a klubnál. Döntő volt nála, hogy otthon játszhat Portugáliában. Sportszerűtlen volt a játékos részéről, hisz már a bolgár csapatával is megállapodtunk. A kialakult helyzet jól mutatja, helyes klubunknak az a gyakorlata, hogy folyamatban lévő átigazolási ügyekről csak akkor adunk információt, amikor a végére érünk, és tényszerűen lezárjuk az adminisztratív folyamatokat is. Az átigazolási piacnak megvan az a sajátossága, hogy minden egyes folyamatban lévő tranzakció az utolsó pillanatig hordozhat magában kockázatokat.”


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL

Érkezők:
Justin Mengolo (kameruni, szabadon igazolható, legutóbb Levszki Szófia – Bulgária)
Kölcsönbe érkezők: Osváth Attila
(Vasas)
Kölcsönből visszatérők: Barna Szabolcs (Nyíregyháza), Varga Kevin (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csősz Richárd, Kerekes Krisztián, Koval Viktor, Nagy Kevin
Kiszemeltek:
Távozók:
Balogh János, Ivan Bobko (ukrán, lejárt a szerződése), Geoffrey Castillion (holland), Ognjen Djelmic (bosnyák), Kuti Krisztián (Cigánd SE), Szakály Péter (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Róbert Vittek (szlovák, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Mészáros Karol (szlovákiai, Haladás)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik