DVSC: Balogh szerint két 11-est nem kaptak meg a Fradi ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 08:45
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 3–0-ra nyert Debrecenben az NB I hatodik fordulójában. Balogh Norbert, a DVSC támadója szerint Szabó Zsolt játékvezető két tizenegyest sem adott meg nekik.

„Geoffrey Castilliontól kaptam jó labdát, próbáltam vele befordulni, utána Ramírez megrúgta a sarkamat, összeestem, de a játékvezető nem ítélt tizenegyest, pedig szerintem az volt, és ha azt értékesítjük, azzal egyenlítettünk volna, és akkor máshogy alakul a találkozó – mondta Balogh a dvsc.hu-nak. – Mint ahogy akkor is, amikor az első játékrészben, a Ferencváros vezető gólja után néhány perccel Varga József nagyon jó ütemben érkezett a labdára, de Ramírez hátulról meglökte, kibillentette az egyensúlyából, ezért ment mellé.” Balogh a dvsc.hu-nak. – Mint ahogy akkor is, amikor az első játékrészben, a Ferencváros vezető gólja után néhány perccel Varga József nagyon jó ütemben érkezett a labdára, de Ramírez hátulról meglökte, kibillentette az egyensúlyából, ezért ment mellé.”

„Összességében küzdelmes mérkőzés volt, sajnos a lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani, míg a Ferencváros jobb hatékonysággal használta ki a helyzeteit, ennek is köszönhető, hogy három nullára tudott nyerni. Az első félidő második felében és a második félidő elején fölényben futballoztunk, ekkor kellett volna gólt elérniük ahhoz, hogy a mérkőzés máshogy alakuljon. Kondás Elemér vezetőedző azt mondta a szünetben, hogy próbáljunk agresszívabban futballozni, és figyeljünk az utolsó passzokra. A második félidő elején beszorítottuk őket, fentebb toltuk a támadójátékunkat, de nem sikerült egyenlítenünk, míg ők két kontrából növelték előnyüket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik