DVSC: a középpályás elárulta, miért a Debrecent választotta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.01. 09:46
Danilo Szekulics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen frissen szerződtetett játékosa a klub honlapjának nyilatkozott.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Debrecenbe igazoltam, hiszen Magyarország egyik, ha nem a legnagyobb klubjához kerültem – mondta a dvsc.hu-nak a 26 éves Danilo Szekulics. – Bízom benne, hogy jó teljesítményt nyújtok majd, egyúttal bebizonyítom, jó döntés volt a szerződtetésem. Tudom, hogy a DVSC minden évben esélyes a bajnoki cím elhódítására, szeretnék én is magyar bajnok lenni! A csapat emellett selejtezőt játszhat az Európa-ligában, így még nagyobb kedvvel jöttem ide.”dvsc.hu-nak a 26 éves Danilo Szekulics. – Bízom benne, hogy jó teljesítményt nyújtok majd, egyúttal bebizonyítom, jó döntés volt a szerződtetésem. Tudom, hogy a DVSC minden évben esélyes a bajnoki cím elhódítására, szeretnék én is magyar bajnok lenni! A csapat emellett selejtezőt játszhat az Európa-ligában, így még nagyobb kedvvel jöttem ide.”

A Vojvidinától érkező szerb középpályás elárulta, több klub is szerette volna megszerezni.

„Még nem töltöttem el sok időt Debrecenben, de már láttam a Nagyerdei Stadiont, igazán impozáns látvány. Az akadémia is kiváló, itt minden lehetőség adott a játékosok számára a felkészülésre, és csak a focira lehet koncentrálni. Szerbiában sokat hallottam már a DVSC-ről, tudom, hogy egy nagy klubról van szó, kicsit hasonlít az előző csapatomra, a Vojvodinára. Több klub is hívott, de amikor láttam az itteni körülményeket, eldöntöttem, ide szeretnék igazolni.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik