DVSC: Amióta irányítok, most nyújtottuk a legrosszabb teljesítményt - Scasny

Vágólapra másolva!
2011.02.16. 13:25
Zdenek Scasny, a bajnoki címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapatának cseh vezetőedzője elmondása szerint irányítása során még nem látott olyan rossz teljesítményt együttesétől, mint kedden, a dán élvonalbeli Horsens ellen (1–3).

„Egy edzőtábor végén becsúszhatnak ilyen vereségek, aminek oka a nem megfelelő összpontosítás – fogalmazott Scasny a Debreceni VSC hivatalos honlapjának, a dvsc.hu-nak. – Nem is tudom igazán értékelni a mérkőzést. Amióta ezt a csapatot irányítom, most nyújtottuk a legrosszabb teljesítményt. Pedig nagyon jól kezdtünk, gólt rúgtunk, ám a lelkesedés idővel alábbhagyott, a játékosok nem koncentráltak eléggé, indiszponáltan futballoztak, kiestünk a ritmusból, és ezt a dánok kihasználták. Azért is bosszantó ez, mert a törökországi ellenfelek közül talán a Horsens volt a leggyengébb.Rosszul játszottunk,de tanulságos mérkőzés volt."

A szakvezető megemlítette: a Horsens elleni meccs kivételével elégedett a törökországi edzőtáborban elvégzett munkával, és nagyjából összeállt a fejében a tavaszi rajton kezdő csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik