DVSC: a támadó szerint nem zavarhatja meg őket az edzőcsere

Vágólapra másolva!
2016.07.28. 20:29
Horváth Zsolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC támadója a klubja hivatalos honlapjának elmondta, a játékosokat nem zavarhatja meg az edzőváltás, és a következő bajnokijukra, az újonc Gyirmót elleni összecsapásra kell koncentrálniuk.

„Egy klubnál bármikor előfordulhat edzőcsere, de ez nem zavarhat meg bennünket, hiszen profik vagyunk – mondta Horváth Zsolt a dvsc.hu-nak. – Herczeg Bandi bá’ lett az ideiglenes trénerünk, akit azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni. A csapat magja régóta együtt van, így az edzőváltás ellenére is működnie kell egyfajta kohéziónak. Ebből kiindulva, ez alapjaiban nem rengetheti meg a csapat mentális állóképességét.” Horváth Zsolt a dvsc.hu-nak. – Herczeg Bandi bá’ lett az ideiglenes trénerünk, akit azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni. A csapat magja régóta együtt van, így az edzőváltás ellenére is működnie kell egyfajta kohéziónak. Ebből kiindulva, ez alapjaiban nem rengetheti meg a csapat mentális állóképességét.”

„Jelenleg gőzerővel készülünk a vasárnapi, Gyirmót elleni bajnokira. Frissen feljutott gárdáról van szó, amely két döntetlennel kezdte a szezont a Mezőkövesd és az MTK ellen. Úgy gondolom, jó erőkből álló brigádról beszélünk, hiszen toronymagasan nyerte meg a másodosztályú bajnokságot. Kellőképp sikerre éhes játékosok alkotják a keretét, sok éven át küzdöttek az első osztályba kerülésért, de nekünk csak a három pont az elfogadható.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik