DVSC: a százados Ramos nem bánta meg, hogy Magyarországon maradt

Vágólapra másolva!
2013.03.12. 18:49
Századszor lépett pályára Luis Ramos a labdarúgó NB I-ben, amikor jelenlegi klubja, a DVSC-Teva vasárnap hazai pályán 4–1-re legyőzte a PMFC-Matiast. A hondurasi középpályás a debreceni klub honlapjának hosszan nyilatkozott magyarországi élményeiről.

„Minden szempontból szépre sikerült a mérkőzés számomra, mivel a századik NB I-es bajnokin játszhattam, emellett nagyszerű győzelmet arattunk – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Luis Ramos. – Boldog és elégedett vagyok, hiszen kiváló csapatban játszhatok. Örülök, hogy amióta Magyarországra jöttem, ilyen sok mérkőzésen pályára tudtam lépni, s remélem, további sok meccs vár még rám. Számomra különleges volt a Pécs elleni összecsapás, nem tudtam elvonatkoztatni magam attól, hogy ez a századik bajnoki meccsem ebben az országban. Ajánlom ezt a jubileumi találkozót a családomnak. Mindig bíznak bennem, nagyon sokat köszönhetek nekik.”Luis Ramos. – Boldog és elégedett vagyok, hiszen kiváló csapatban játszhatok. Örülök, hogy amióta Magyarországra jöttem, ilyen sok mérkőzésen pályára tudtam lépni, s remélem, további sok meccs vár még rám. Számomra különleges volt a Pécs elleni összecsapás, nem tudtam elvonatkoztatni magam attól, hogy ez a századik bajnoki meccsem ebben az országban. Ajánlom ezt a jubileumi találkozót a családomnak. Mindig bíznak bennem, nagyon sokat köszönhetek nekik.”

„Bár Hondurasban kezdtem a futballt, de mindig az volt az álmom, hogy Európában játszhassak, és ez a cél folyamatosan ott lebegett a szemem előtt. Nem bántam meg, hogy maradtam, hiszen az elmúlt öt évben, amióta itt vagyok Magyarországon, nagyon sok szép élménnyel gazdagodtam, játszhattam a BL-ben és az Európa-ligában, és lett egy nagyon szép családom. Szerencsés embernek tarthatom magam, és ugyan néha voltak gondok, de ez az élet velejárója, a sok jó, amit kaptam, mindenért kárpótol” – tette hozzá a hondurasi védekező középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik