DVSC: a nigériai csatár egy lépéssel közelebb az aláíráshoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.28. 13:07
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint jól halad Chuka Derick Ogbu felépülése, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor három-négy hét múlva csatlakozhat a csapathoz.

A nigériai csatár augusztus végén érkezett Debrecenbe, ahol néhány nappal később megműtötték a porcsérülését. A DVSC és a 26 esztendős támadó között jelenleg nincs érvényes szerződés, de ha Chuka felépülése során nem lép fel komplikáció, akkor hamarosan aláírhat a Lokihoz.A nigériai csatár augusztus végén érkezett Debrecenbe, ahol néhány nappal később megműtötték a porcsérülését. A DVSC és a 26 esztendős támadó között jelenleg nincs érvényes szerződés, de ha Chuka felépülése során nem lép fel komplikáció, akkor hamarosan aláírhat a Lokihoz.

Az afrikai futballista a keddi kontrollvizsgálat után elkezdhette a kerékpározást, és az idő múlásával egyre több feladatot végezhet.

Dankó Mihály rehabilitációs edző a DVSC hivatalos honlapjának elmondta, ha minden a tervek szerint halad, akkor Chuka három-négy hét múlva csatlakozhat a társakhoz. Addig rendszeresen kontrollra jár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik