DVSC: a Bouadla testvéreknek időre van szükségük

Vágólapra másolva!
2012.12.14. 10:50
A DVSC-Tevát erősítő francia-algériai középpályásnak, Selim Bouadlának sérülése után időre van szüksége, mire újra visszanyeri régi formáját, reméli tavasszal már újult erővel futballozhat, míg testvérének, a nyáron ugyancsak Debrecenbe szerződő Slimane Bouadlának ahhoz kell idő, hogy megérjen az NB I-es csapat szintjére.

„Nagyon sok edzést kihagytam, így nehéz volt a bajnokság közepén visszatérni – mondta a dvsc.hu-nak Selim Bouadla. - Nem voltam olyan formában, mint a többiek, és ez a teljesítményemen is meglátszott. A lábam már teljesen rendben volt, a kondícióm azonban még nem volt az igazi. Napról napra egyre jobban utolértem magam, ahogy telt az idő, úgy nyertem vissza a formámat. Remélem, a téli alapozáskor már nem lesz semmi gond, és akkor újult erővel kezdhetem a tavaszi szezont.”

„Felemás teljesítményt nyújtott a gárda az őszi szezonban. Akadtak igen jó meccseink, de sajnos sokat el is veszítettünk. A nemzetközi szereplés miatt jóval nagyobb terhelésnek voltunk kitéve, mint tavaly, ráadásul három játékosunk – Varga József, Szakály Péter és Mészáros Norbert – rendre meghívót kapott a válogatottba is. Mindenki fáradtabb volt, és sérülések tizedelték a csapatot, emiatt az eredmények sem jöttek. Tavasszal mindent helyrehozhatunk. Hiszek benne, hogy meg tudjuk védeni a bajnoki címünket. Erőt adhat mindenkinek, hogy az utolsó mérkőzésünket, a Kaposvár ellenit megnyertük, míg két riválisunk, a Videoton és a Győr ikszelt" – folytatta Bouadla, aki testvéréről, Slimanéról is szót ejtett.

„Örülök, hogy Slimane is Debrecenben van, hiszen a testvérem, és sokkal könnyebb úgy érvényesülni egy idegen országban, ha egy családtagod is veled van. Bár még nem kapott szerepet az NB I-ben, de egyáltalán nem vagyok emiatt csalódott, hiszen tudom, időre van szüksége. Bizonyítania kell még, mint ahogy nekem is kellett, amikor ide igazoltam. A Ligakupában már szerepet kapott, és mivel tavasszal három sorozatban leszünk érdekeltek, így biztos játszik még az első csapatban. Tehetséges labdarúgónak tartom, és ezt meg is fogja mutatni. Szeretném, ha egyszer együtt játszhatnánk, és tudom, eljön ennek is az ideje, csak türelmesnek kell lennünk" – nyilatkozta a középpályás.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik