Dunaújváros: szlovén középpályást igazoltak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.02. 20:06
Nikházi Márk mellett még egy szlovén középpályást is szerződtetett a Dunaújváros NB I-es labdarúgócsapata az átigazolási hajrában. A 24 éves, 183 cm magas Timotej Dodlek a Maribortól érkezett, korábban szerepelt a Mura és a Lendava csapataiban is.

„Több olyan játékost is ismerek, akik a magyar bajnokságban játszanak, így tudom, hogy ez milyen erős. Bízom abban, hogy be tudok kerülni a kezdőcsapatba, és játékommal hozzásegítem csapatomat a célok eléréséhez" – mondta Dodlek a dpase.hu-nak. Dodlek a dpase.hu-nak.

„Nagyon fontos feladatunk az, hogy tovább tudjuk stabilizálni a védekezésünket és a középpályánkat. Ezért két olyan játékos érkezett hozzánk, akik ebben segítségünkre lehetnek. Timotej Dodlekre egyébként nem csak a középpályán, hanem a védelemben és a csatárjátékban is számíthatunk" – kommentálta a két igazolást Dobos Barna.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Timotej Dodlek (szlovén, Maribor – Szlovénia), Dino Gavric (horvát, Enoszisz Paralimni – Ciprus), Hangya Szilveszter (MTK – kölcsönbe), Józsi György (Ferencváros), Rowen Muscat (máltai, Birkirkara – Málta), Nagy Gergely (Győri ETO), Nikházi Márk (DVTK – kölcsönbe), Orosz Márk (FTC), Bruno Pascua (spanyol, Gimnástica de Torrelavega – Spanyolország), Milan Perics (szerb, Videoton – kölcsönbe), Szekeres Adrián (Videoton – kölcsönbe), Zsótér Donát (Videoton – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Ellis Samuel Ato (ghánai, Nagykőrösi Kinizsi), Bartus Balázs (Dabas), Goran Beleuc (szerb, ?), Galambos Ádám (Szolnoki MÁV – kölcsönbe), Hajdók Gábor (Bölcske), Kocsis Gábor (Csákvár – kölcsönbe), David Perovics (szerb, Dorog), Szauter István (?), Tóth Tibor (Bölcske) Urbán Gábor (Hoffstetten-Grünau – Ausztria), Urbin Péter (Szolnok)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik