Dunaújváros: „Kiemelkedő teljesítmény kell a Vidi ellen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 09:13
A labdarúgó NB I-be feljutó Dunaújváros PASE vezetőedzője, Dobos Barna szerint minden játékosának kiemelkedő teljesítményt kell nyújtania ahhoz, hogy pontot, pontokat szerezzenek a Videoton vendégeként.

A két csapat ellentétesen kezdte a bajnokságot, míg a fehérváriak 3–0-ra nyertek a Lombard Pápa ellen, addig az újvárosiak 3–0-ra kikaptak a Honvéd otthonában.

„Természetesen szombaton mindent meg fogunk tenni azért, hogy pontot tudjunk szerezni, de ehhez mindenkinek nagyon kiemelkedő teljesítményt kell nyújtania. Láthattuk, hogy a Videoton a Pápa ellen végig magabiztos volt. Ezért most úgy próbáljuk megerősíteni a védekezésünket, hogy a hazaiaknak minél kevesebb lehetőségük legyen, valamint támadásban veszélyesebbnek kell lennünk, mint legutóbb. A helyzeteinkkel jól kell sáfárkodnunk, hogy ne arról szóljon a mérkőzés, hogy végig védekeznünk kell. Szeretnénk, ha a saját játékunkat tudnánk játszani, ami a Honvéd elleni találkozón a kiállítás miatt nem volt lehetséges. A kezdőcsapat kialakításában nem csak Villám eltiltása okoz problémát, hiszen vannak sérültjeink is. Így kérdéses Muscat és Thiago szerepeltetése, de Lázár sincs még százszázalékos állapotban” – idézi Dobos Barna vezetőedzőt a dpase.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik